Općenito > Generalno o skuterima
Cijena registracije??
3alfa3:
--- Citat: div - 18 Veljača, 2012, 16:27:49 ---Pa koliko onda mene košta u ZG 200 kubika prva rega,nikad nisam rego motor, tablicu imam ali nemam bonusa i knjižice imam znači tehnički sa regom ?
--- Kraj citata ---
Ne znam, ali obavezno osiguranje ti je 800kn. Uzmi i osiguranje putnika - narednih 50-90kn
1500kn bi ti trebalo bit dosta za sve.
Ako hoces u lipu tocan odgovor, prosetaj ili nazovi stanicu za teh. pregled pa pitaj
JogFromYamaha:
ja imam osiguranje sebe bez putnika, bez osiguranja za van granice i sl sranja i vz tablice s 20% popusta
3alfa3:
--- Citat: JogFromYamaha - 18 Veljača, 2012, 17:36:39 ---ja imam osiguranje sebe bez putnika, bez osiguranja za van granice i sl sranja i vz tablice s 20% popusta
--- Kraj citata ---
Za varijantu osiguranja samo vozaca ne znam jer u CO ona ne postoji, al ajmo rec da je to srednje skupa opcija. To kosta 71kn.
Polica obaveznog osiguranja u VZ sa 20% bonusa kosta 146kn sa porezom.
Dakle, konacni iznos na polici osiguranja je 217kn u tom slucaju
Ispada da imas samo policu obaveznog osiguranja bez dodataka i to kosta 146kn (ti kazes u alianzu 143kn). Ak je malo kalkulator neprecizan, to je to - ista cijena.
Iako, meni je u stanici za tehnicki ponudjeno da predjem u drugu firmu, a kad sam pitao oce li mi dati nesto bonusa za to, rekli su ne, a cijena u lipu ista kao u CO.
R@kija:
--- Citat: div - 18 Veljača, 2012, 16:27:49 ---Pa koliko onda mene košta u ZG 200 kubika prva rega,nikad nisam rego motor, tablicu imam ali nemam bonusa i knjižice imam znači tehnički sa regom ?
--- Kraj citata ---
ja sam kad sam kupio novi vxr plastio oko 1600-1700 mozda i 1800kn sve sa tablicom bez bonusa,neam ga..
+700kn poreza
3alfa3:
--- Citat: R@kija - 18 Veljača, 2012, 18:09:32 ---+700kn poreza
--- Kraj citata ---
Kakav je to porez? Godisnji nije sigurno jer on ti kosta 100kn za taj skuter (prve dvije godine, poslije je 80 kuna do 5 godina starosti, 50kn do 10 godina starosti, a nakon toga nema proeza)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju