Općenito > Propisi

Žalba na riješenje žalbe?moguće?

<< < (3/5) > >>

sikirica:
e ako nemozes ili neces platit 200kn onda stvarno svaka cast, mozes trazit na rate to  :laughing6:  :laughing6:

meni visi 1000 eura nad glavom i nikom nista

Ga:

--- Citat: konig - 17 Veljača, 2012, 13:16:59 ---Pitanje stoji u naslovu,dobio sam riješenje jedne kazne za preticanje što sam se žalio,bilo 500kn,sad mi je došlo 200kn,al ne bi volio platit,ima neko neku ideju?  :)

--- Kraj citata ---

Koliko god imas?...ja sam prije mjesec dana bio na sudu kazna mi je bila preko 25 tisuca kn...Lovili su me i odlucio sam ne-stati i na kraju je doslo do toga da ce me rusit s motora ako ne stanem...Nije regan nema tehnicki dakle apsolutno nista osim papira i Kacige :glasses9: Kazna je odbijena maloljetan sam imam 16 god nemam odakle platit...Sudski ukor i idemo dalje ;)

Kamba:
.....najveca kazna sto bi mogao dobit na mopedu je oko 7500 kuna,osim ako skrivis nesrecu ili tak nesto... :icon_tongue:

Jump33r:

--- Citat: Kamba - 19 Veljača, 2012, 17:47:22 ---.....najveca kazna sto bi mogao dobit na mopedu je oko 7500 kuna,osim ako skrivis nesrecu ili tak nesto... :icon_tongue:

--- Kraj citata ---

pa i ne bas Kamba.  ;D

cameosb:
kamba lupaš gluposti
ja sam prosao kroz stop i udario drugi auto na raskrizju, kazna 3500 uz sve pičke materine

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju