Općenito > Generalno o skuterima
Ogrebotina na skuteru
B.E.R.O.:
--- Citat: walkay - 15 Veljača, 2012, 21:00:56 ---E bas tako! :icon_thumright: Bero, jel ti gledas filmove od ove glumice iz avatara... dobra je i znaaaaaaaa! ;D
--- Kraj citata ---
Sta mislis jel znam??
Ajd zamisli!!!
;D ;D
--- Citat: ivan_speedy - 15 Veljača, 2012, 21:52:37 ---Bero :nono:
Kupi novu plastiku ::)
--- Kraj citata ---
Pa normalno to se tako radi bravo Ivane znao sam da ces reagirati,kako si??
:hello: ;D
Loris Ri:
--- Citat: igor.sb - 15 Veljača, 2012, 17:22:02 ---sakrij ju mojskuter naljepnicom il runner club croatia :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
ovo tu ti je nabolje.... :P
mozda se moze rijesit i fus sa sprejom....
Tomi_ZG:
--- Citat: Loris Ri - 16 Veljača, 2012, 00:25:20 ---mozda se moze rijesit i fus sa sprejom....
--- Kraj citata ---
Ja sam na bočnoj plastici na repu ogrebotinu od pada riješil tak da sam sprej našpricao u posudicu i brzo umočio kistom dok se ne posuši i prešel dva puta po ogrebotini i poslje s vodobrusnim 2000 ispoliral kolko se dalo.Je da je mega fuš metoda al mi se nisu davale pare za lakiranje cijele plastike ;D
Loris Ri:
--- Citat: Tomi_ZG - 16 Veljača, 2012, 00:33:35 ---Ja sam na bočnoj plastici na repu ogrebotinu od pada riješil tak da sam sprej našpricao u posudicu i brzo umočio kistom dok se ne posuši i prešel dva puta po ogrebotini i poslje s vodobrusnim 2000 ispoliral kolko se dalo.Je da je mega fuš metoda al mi se nisu davale pare za lakiranje cijele plastike ;D
--- Kraj citata ---
ja sam na ralici sa sprejom...ok je ispalo...vidi se kad bas pogledas,nije da bode u oci... ;D
Tomi_ZG:
--- Citat: Loris Ri - 16 Veljača, 2012, 00:35:58 ---ja sam na ralici sa sprejom...ok je ispalo...vidi se kad bas pogledas,nije da bode u oci... ;D
--- Kraj citata ---
I ja sam isto ralicu sprejao,al ne cijelu nego samo dio koji je na#ebo isto prilikom pada di mi je i ta bočna pogrebana.Samo sam pošmirglao strugotinu,poljepio skuter pik trakom i novinama i deri ;D
Al stvar je u tom da se na ralici ne kuži bez obzira kaj je samo jedan dio šprican jel je dosta nisko,a i crne je boje pa možeš sprejat,dok bočnu nemožeš tak poljepit i prešpricat jel ostane debeli sloj nove boje i grozno izgleda(probao sam) a i teško je nijansu pogodit dok je sa crnom mat to puno lakše
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju