Tehnički kutak > Garaža
Gilera runner 2004
Grale:
aj stavi slike sa presvučenim sjedalom,jer ovak ružno izgleda(mislim skut je super)...baš mi se sviđa ovaj ab...i spuh ako oćeš stavi neki,dobit ćeš nešto momenta,ili ovaj serijski skini dole i skini hrđu i prefarbaj ga... :icon_biggrin:
*JOHNSON*:
--- Citat: Grale - 15 Veljača, 2012, 16:18:10 ---aj stavi slike sa presvučenim sjedalom,jer ovak ružno izgleda(mislim skut je super)...baš mi se sviđa ovaj ab...i spuh ako oćeš stavi neki,dobit ćeš nešto momenta,ili ovaj serijski skini dole i skini hrđu i prefarbaj ga... :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
Stavicu uskoro moro sam skuter odvesti kod babe u garazu posto ja zivim u stanu i neam ga gdje drzat preko zime
ivanm:
stavi neki spuh, paše ti od karb verzije normalno, mislim da ne treba niš dirat prijenos, ili samo federe kvačila brijem malo tvrđe..
*JOHNSON*:
--- Citat: ivanm - 15 Veljača, 2012, 16:24:55 ---stavi neki spuh, paše ti od karb verzije normalno, mislim da ne treba niš dirat prijenos, ili samo federe kvačila brijem malo tvrđe..
--- Kraj citata ---
Mislio sam al posto sma morao mjenajti citavu masinu na njoj zbog puknuca malog mikroremena od pumpe ulja sto me kostalo 3000kn neam sad nesto para :d posto jos zivim s starcima i oni mi daju pare.
Grale:
pa šta si uzeo novu serijsku cijelu???
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju