Ostalo > Foto, video, music...

Iz perspektive pijanca

<< < (3/7) > >>

Grale:
jel ovaj sere ili bljuje? ::)
znao sam i ja takve količine izbljuvat,ali nisu bile smeđe boje  :icon_biggrin:

igor.sb:
desi se, uvati te napad pijanja kras expresa i eto sranja po susjedovoj ogradi i balkonu koji je fala bogu pa oso par dana prije na skijanje :nevin:

3alfa3:
Davno, idemo iz SLO (klub Paradiso, ak se ne varam) prema ZG, svi mortus. Frend vozio, a jedan se izrigo (u Zapresicu na zavoju) kroz prozor u voznji. Sutradan se trebao skidat tapecirung vrata jer je i unutra zavrsio koji decilitar rigotine  ;D

Johnny iber:
A u ku**ac haha
Ja se inace vecinu toga ne sjecam  ;D  I rijetko kad bljujem sve zadrzim u sebi tak da sam cim duze pijan  :toothy12: :toothy12:
Ali mi se desilo par puta da sam isao otkljucavat vec otkljucana vrata s krivim kljucem, onda se naslonim na kvaku da uzmem drugi kljuc i upadnem u kucu.
A drugi dan vidim samo pipu s vodom ispred sebe  ;D

igor.sb:

--- Citat: 3alfa3 - 15 Veljača, 2012, 17:17:43 ---Davno, idemo iz SLO (klub Paradiso, ak se ne varam) prema ZG, svi mortus. Frend vozio, a jedan se izrigo (u Zapresicu na zavoju) kroz prozor u voznji. Sutradan se trebao skidat tapecirung vrata jer je i unutra zavrsio koji decilitar rigotine  ;D

--- Kraj citata ---

neki su vlastitom ocu koji ga je vozio usrali pol auta, a oni najhrabriji su to u majcu u sebe uredno izbacivali, odvratno

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju