Tehnički kutak > Tuning skutera

Zamjenski klip za due+

<< < (2/2)

Laki:
a jesi mjerio visinu klipa dali su isti, jer ako nisu, onda ce ti poremetit stupnjeve otvaranja kanala. naravno da se i to kompenzirat uz malo racunanja. i koliko je uopce promjer ovog motoforce klipa?

fleky911:

--- Citat: Laki - 14 Veljača, 2012, 22:48:06 ---a jesi mjerio visinu klipa dali su isti, jer ako nisu, onda ce ti poremetit stupnjeve otvaranja kanala. naravno da se i to kompenzirat uz malo racunanja. i koliko je uopce promjer ovog motoforce klipa?

--- Kraj citata ---
a nadam se da su isti,a ako nisu budem nešta smislio..
kad su mi sad daleko nemogu vidjet motorforcov klip mi je tu a original od dueta je doma (drugi kuća di mi je rox )

Laki:
a koliki je uopce promjer motoforce klipa i aj izmjeri visinu od gornjeg ruba rupe di ide bolcna do ruba cela klipa

cvele60:

--- Citat: Laki - 14 Veljača, 2012, 23:15:22 ---a koliki je uopce promjer motoforce klipa i aj izmjeri visinu od gornjeg ruba rupe di ide bolcna do ruba cela klipa

--- Kraj citata ---
47mm je MF klip i jedino je moguci problem visina cela klipa zbog kompresije...al se i to da srediti...samo nisam siguran da je kvalitetom blizu TP klipu...

fleky911:

--- Citat: cvele60 - 14 Veljača, 2012, 23:32:57 ---47mm je MF klip i jedino je moguci problem visina cela klipa zbog kompresije...al se i to da srediti...samo nisam siguran da je kvalitetom blizu TP klipu...

--- Kraj citata ---
kvalitetom nije sigurno ni blizu
vidio sam netko je svljo manstonov klip i tokario je glavu? ???

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju