Općenito > Oprema
CABERG i Airoh
B.E.R.O.:
Za te novce dobre su obje kacige,sad zavisi koja ti se vise svidja!!!
:icon_thumright:
danc00:
Airoh sam zel...pa sad bumo vidli kak bum zadovoljan :icon_thumright:
zoki003:
Posjedujem Caberg odlična kaciga,e sad jedino kad sam ja kupovao nije bilo vizir kupiti u HR sada ne znam.
danc00:
Jebiga, naručio sam iz Louisa AIROH. Dobi se štitnik od vjetra za bradu i nos i to je presudilo...pa sam uzel Airoh, za koji dan bi mi trebala doći pa vam stavim tu slike i prve dojmove :icon_thumright: Nadam se da sam pogodil sa izborom.
I još se toplo nadam da će stat u bunker Aeroxa, mada ne vjerujem ali se toplo nadam.
toeguep:
--- Citat: danc00 - 23 Veljača, 2012, 20:55:32 ---Jebiga, naručio sam iz Louisa AIROH. Dobi se štitnik od vjetra za bradu i nos i to je presudilo...pa sam uzel Airoh, za koji dan bi mi trebala doći pa vam stavim tu slike i prve dojmove :icon_thumright: Nadam se da sam pogodil sa izborom.
I još se toplo nadam da će stat u bunker Aeroxa, mada ne vjerujem ali se toplo nadam.
--- Kraj citata ---
Airoh speed fire evil je oblikom ista kao ta tvoja, a ona tesko stane u gepek od sf2 malo se nategne sjediste, eto to ti je neki orjentir za velicinu.I malo ti je rizicno kupovati kacigu na nevidjeno, tj da je ne probas to sa mjerenjem obima glave nije mjerodavno.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju