Tehnički kutak > Garaža

Devetka 72cc :D

<< < (15/65) > >>

Zokaaa:
Ispod glave.

Kod sebe sam stavio jednu koja je bila dosta deblja nego originalna, a kolegi dvije one najjeftinije sa ebay-a.
Samo lagano s gasom dok ne sjedne te provjeriti da ne slini na glavi. Nakon 200-300km malo dotegneš glavu i to bi trebalo biti sve.
Eventualno možeš staviti onog brtvila u tubi za visoke temp. tako si siguran da neće puštati, no ja to nisam koristio.

zvonkec_92:
jel mi može neko nač na ebayu dihtunge za 50mm klip (82cc), čim jeftinije.. kad mi stigne ona veča glava da stavim odma novi dihtung.. ja kaj sam našo sve je prek 60kn

kkihalic:

--- Citat: Zokaaa - 21 Veljača, 2012, 00:10:29 ---Ispod glave.

Kod sebe sam stavio jednu koja je bila dosta deblja nego originalna, a kolegi dvije one najjeftinije sa ebay-a.
Samo lagano s gasom dok ne sjedne te provjeriti da ne slini na glavi. Nakon 200-300km malo dotegneš glavu i to bi trebalo biti sve.
Eventualno možeš staviti onog brtvila u tubi za visoke temp. tako si siguran da neće puštati, no ja to nisam koristio.

--- Kraj citata ---
e a da stavim papirnati ili limeni ? jer se u setu dobije 1 papirnati i 1 limeni..

MaXoVaC:
Zvonkec  ;D
malac ti je ko bombona  :toothy10:

zvonkec_92:

--- Citat: MaXoVaC - 26 Veljača, 2012, 08:50:28 ---Zvonkec  ;D
malac ti je ko bombona  :toothy10:

--- Kraj citata ---
a fala fala.. uskoro ču udomit još jednu crnu devetku. :D hehe samo devetke skupljam doma..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju