Tehnički kutak > Garaža
Devetka 72cc :D
Ivan_drifter:
ovaj sad vrti al vrti cudno bas koda nemoze! ono tesko mu je!, i onda ponekad koda neulovi i vrti normalno!,
znaci definitivno do prejake kompresije!, hmm sjebat navoj na svjecici i to je to:D
zvonkec_92:
--- Citat: Ivan_drifter - 20 Veljača, 2012, 14:43:07 ---ovaj sad vrti al vrti cudno bas koda nemoze! ono tesko mu je!, i onda ponekad koda neulovi i vrti normalno!,
znaci definitivno do prejake kompresije!, hmm sjebat navoj na svjecici i to je to:D
--- Kraj citata ---
ak imaš negdje neki drugi alnaser probaj zamjenit pa češ vidjet jel taj drugi bolji il tvoj ne valja.. inače bi on trebao vrtit taj kit bez večih problema... kak moj vrti...
e da i provjeri dal ti je masa dobro zašerafljena na šasiju.. ak nema mase ili ak ju gubi isto te može zezat a da je alnaser dobar...
Zokaaa:
Kakav ti je otpor kurble?
Ako je teška kurbla to ti je isto znak prevelike kompresije.
Ja sam kolegi stavio dvije brtve gore tako da se je kompresija smanjila. Prvi puta mu je klip dobio po pichki nakon 500km, a sad je napravio preko 3000 bez problema
Ivan_drifter:
--- Citat: Zokaaa - 20 Veljača, 2012, 16:32:22 ---Kakav ti je otpor kurble?
Ja sam kolegi stavio dvije brtve gore tako da se je kompresija smanjila. Prvi puta mu je klip dobio po pichki nakon 500km, a sad je napravio preko 3000 bez problema
--- Kraj citata ---
sto se tice slaganja neznam nisam ja to slago nego neki servis! to mi je sluzbeni motor!, kurbla se zna vratit ko na nekim velikim motorima od kompresije!, teska je kurbla!
kkihalic:
--- Citat: Zokaaa - 20 Veljača, 2012, 16:32:22 ---Kakav ti je otpor kurble?
--- Kraj citata ---
ak je tak ja ću sebi naručit isto 2 komada stavit...jer nemam keša za glavu a ovo košta 13 kn na ebayu..a jel onda ide slabije il ima nekih mana ?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju