Tehnički kutak > Garaža

Devetka 72cc :D

<< < (46/65) > >>

Infernus:
leader masinu  :icon_biggrin:

duka:
da ide brze je vec druga filozofija... moras imat bolji vario, malo duzi remen, polutke koje se otvaraju do kraja, tocno pogodjene rolice i tocno pogodjenu diznu s obzirom na promjer usisa zraka u airbox, a uz sve navedeno idealnu kompresiju koja nece bit ni mala ni velika, i ni slucajno nesmijes zaboravit natocit 2dl kompresije i 3dl rezonancije.... salim se :) uzet 72ccm kit s glavom s velikim VENTILIMA i A9 bregastu i trebo bi ic 80+ :) ja sam tom problemu priskocio tako da sam skoro poduplo kubikazu od prosle sezone i to je otprilike to, najlakse i najbezbolnije ako imas zivaca za kemiju  :headbang:

kkihalic:
moj ima kit sa ebaya za 250 kn , 4.9 role , malossi vario i piči po satu preko 80 , po gpsu mjerio 74.3 , ja zadovoljan :)

zvonkec_92:

--- Citat: kkihalic - 29 Svibanj, 2012, 03:49:22 ---moj ima kit sa ebaya za 250 kn , 4.9 role , malossi vario i piči po satu preko 80 , po gpsu mjerio 74.3 , ja zadovoljan :)

--- Kraj citata ---
to je devetkama max,dalje nema vise prenosa.tak i moj ide samo moj ima start bolestan a krajnju treba malo navuc...jer sad kak imam drugi klip slabija je kompresija i nejde kao prije...al ok,ja zadovoljan i ovako.. Ugl jucer smo ja i stari na njegov rocki 72 stavili duzi sekundar.uskoro ce i on dobit kitu od 82 kubika,multivar i polutke pa bi to onda trebalo ic do 90 ako bog da...inace njegov roky samo radi veceg kotaca je i ovako brzi od moje devetke...a i ja razmisljam u devetku ubacit neki sekundar da ide malo brze...

E duka ti si imo bijeli centralni jel? Probo sam stavit na devu na serijski centralni torsion controler od pijađa,ubrzanje je odlicno al mi je onda pretvrd centralni sa tom plastikom.treba mi nes mekanie...

zvonkec_92:
evo neka usputna.. u 2 dana sam napravio 300km.. :D  svaki dan sve bolje ide, za još koji km kad karike još sjednu na mjesto trebala bi još bolje ić :)

Uploaded with ImageShack.us

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju