Tehnički kutak > Garaža

Devetka 72cc :D

<< < (44/65) > >>

zvonkec_92:
ovaj sad klip kaje zaribo nije za 70kn.. to je orginal koji je došo uz kit, znači Airsal.. al kolko sam skužio ova gornja stijenka iznad karike koja je popucala je oslabljena jer klip ima ovaj utor potokaren, gore se točno na slici vidi kolko mesa ima od tog utora do utora u koji karika sjeda.. 2-3mm..zato bi rađe uzo onaj ravni klip.. ja samo kažem da sam sa jedne str kupovao te klipove po 70kn i još uvjek voze na drugim mašinama... znači dobri su.. a sad ovo kaj gledam nema ispo 160kn ni jednog klipa :/ izgleda da ču morat uzet onda neki skuplji..

duka:

--- Citat: JogFromYamaha - 13 Svibanj, 2012, 17:44:46 ---znam da ima dost kvalitetne klipove u srbiji za kupit kaj delaju neki rumunji  za nekih 70-90kn je klip a puno bolji nego ti ebay klipovi

--- Kraj citata ---
madjari ih prave, a animatrix moze najbolje rec kakvi su jer je dost vremena vozio na njihovim klipovima  :icon_thumright:

mene moj nije nikad zezo a znao sam ga vozit po 100km u komadu s 3/4 do punog gasa :) jedino je ispusni ventil dobio pa propusta kompresiju, al da se stavi dobra glava vozio bi on i dalje bez problema :D

zvonkec_92:
eo stigo mi neki dan klip još.. dns sam sve složio i zapalio odradio je na mjestu kojih pola sata,malo sam provozo i to je to.. sve je u redu.. i moro sam nove karike stavljat na ovaj klip novi.. :( a taman sam mislio kako ču stavit stare jer su još dobre al ove Airsalove karike nepašu u ovaj novi klip... nea veze, bitno da je skuter o5 u voznom stanju.. :D :D :binkybaby:

Ivan_drifter:
jesi vrag....666 postova hehe, nis sretno i odma na put da se razradi i da ga testiras

zvonkec_92:

--- Citat: Ivan_drifter - 25 Svibanj, 2012, 12:56:39 ---jesi vrag....666 postova hehe, nis sretno i odma na put da se razradi i da ga testiras

--- Kraj citata ---
sad sam doso na poso s njim,sutra idem opet onu rutu od 130km odvozit da vidim oce li opet zaribat

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju