Tehnički kutak > Garaža
Devetka 72cc :D
zvonkec_92:
--- Citat: Grale - 13 Svibanj, 2012, 12:14:45 ---ja sam znal pravit po 30-tak km u komadu ful gasa sa 200+kg tereta,doduše sa serijskom termogrupom,i nikad problema...
kakva ti je smjesa bila?
--- Kraj citata ---
smjesa je savršena..a 88 dizna je gore to je dosta za taj kit.. sad mi je največi problem nabavit novi klip za to.. :( ovakav isti više ne dolazi u obzir.. tražim po internetu one normalne klipove koji nemaju ovo ovako izbočeno kao ovaj ali nemogu nigdje ništa nač.. i to kaj nađem sve je preko 200kn a tolko ne vrijedi... ima jedna stranica sa koje sam kupovao klipove po 70kn svakakvih dimenzija i odlični su i sad mi više ta stranica ne radi... :'(
Tomi_ZG:
Sad sam tek vidio ovo,raspal se ko da je od plastike,da si bar stigao do doma s njim,al ajde bar ti nije još dalje zaribal neg u zg-u
zvonkec_92:
--- Citat: Tomi_ZG - 13 Svibanj, 2012, 16:23:45 ---Sad sam tek vidio ovo,raspal se ko da je od plastike,da si bar stigao do doma s njim,al ajde bar ti nije još dalje zaribal neg u zg-u
--- Kraj citata ---
da.. eto kolko imam sreče tolko i nesreče.. nemrem nač onaj normalni klip :( ovakav više nema šanse da ide gore.. a i ružan je
Tomi_ZG:
--- Citat: zvonkec_92 - 13 Svibanj, 2012, 16:53:18 ---da.. eto kolko imam sreče tolko i nesreče.. nemrem nač onaj normalni klip :( ovakav više nema šanse da ide gore.. a i ružan je
--- Kraj citata ---
:toothy12:
Pa kaj ak je ružan,ko ga vidi,al da čudno izgleda to je
Koliko te uopče ispadne novi klip za njega?
Najbolje bi ti bilo uzet odma bar dva komada ak nađeš jeftino pa si bez brige,a i uštediš na poštarini.
ivanm:
za 70kn ti očekuješ kvalitetu? To jedva da ide, eventualno za prodaju. Kupi normalan klip i vozi. Za 200kn to je već nešto normalno. Ovaj za 70kn rade od otpadnog aluminija, kaj se čudiš kaj je popucao hahaha ???
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju