Tehnički kutak > Garaža

Devetka 72cc :D

<< < (37/65) > >>

zvonkec_92:
a neeee krivo sam pročito.. ti nama moraš platit da se voziš s nama.. ne mi tebi :P hhh skoro si se prešvercao.. :P

zvonkec_92:
ja opet malo šerafio po skuteru... :D malo sam se igro sa centralnim federima.. prvo sam stavio žuti, sa njim ide OK, probao sam crveni al je pretvrd.. ima gas u PM i ljepo potegne al nejde prek 60 po kazaljki, pa sam opet vratio žuti.. jedino kaje sad bolje kaj ima stalno jednaki gas.. a sa serisjkim centralnim je u startu imo veliki gas i jebeno je cuknuo s mjesta i onda kasnie smanji gas.. moram još plavi centralni probat on mi izgleda mekaniji od žutog a tvrđi od serijskog..

Uploaded with ImageShack.us

usput sam si i ledicu stavio napred za poziciju .. :D blješti da nemoš gledat u nju.. baš je super.. i ljepo izgleda kad izdaleka pogledate motor.. :)

Uploaded with ImageShack.us

to je ovakva ledica gore

http://www.tvc-mall.com/uploads/details/SLED-823-1.jpg

aj usput ako se neko več igro na baotianu sa tim federima da mi kaže koji bi bio najbolji.. e da rolice su mi gore od 6.5g... ako stavim lakše prevrtava...dere se a nejde nikak.. :S

Aprilia97:
U zadnje vrijeme sve neke ledice po forumu..hehe svida mi se :headbang:

zvonkec_92:

--- Citat: Aprilia97 - 04 Travanj, 2012, 09:58:59 ---U zadnje vrijeme sve neke ledice po forumu..hehe svida mi se :headbang:

--- Kraj citata ---
drago mi je da ti se sviđa.. :) budem dns slikao cijeli skuter, al super mu sad stoji ova ledica napred.. meni preljepo izgleda.. bolje nego ona žuta normalna žaruljica..

Aprilia97:

--- Citat: zvonkec_92 - 04 Travanj, 2012, 10:43:06 ---drago mi je da ti se sviđa.. :) budem dns slikao cijeli skuter, al super mu sad stoji ova ledica napred.. meni preljepo izgleda.. bolje nego ona žuta normalna žaruljica..

--- Kraj citata ---

Dada..a jesi vidio u mojoj temi sta cu danas slozit,nesto slicno toome,samo malo drugacije

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju