Tehnički kutak > Garaža

Devetka 72cc :D

<< < (33/65) > >>

zvonkec_92:

--- Citat: duka - 27 Ožujak, 2012, 18:02:04 ---nisam nikad narucivo s te stranice al sam puno puta s ebaya i mogu rec da su neke stvari otamo bas jeftileni i to zesci, i po izgledu i kvaliteti...

--- Kraj citata ---
a gle neke stvari koje ima na toj str opče nema nigdje na ebayu.. pa samonda prisiljen tu kupiti... getribu za devetku sam našo na puno drugih nekih žnj stranica i sve je skupo i 99% njih ne šalje za HR.. takoda mi nema druge nego tu kupovat.. a duže getribe za devetku nema na ebayu

Grale:

--- Citat: duka - 27 Ožujak, 2012, 18:02:04 ---nisam nikad narucivo s te stranice al sam puno puta s ebaya i mogu rec da su neke stvari otamo bas jeftileni i to zesci, i po izgledu i kvaliteti...

--- Kraj citata ---
kak znaš ako nisi naručival?  :dontknow:

zvonkec_92:
izgled nekad vara..

duka:

--- Citat: zvonkec_92 - 27 Ožujak, 2012, 18:04:27 ---a gle neke stvari koje ima na toj str opče nema nigdje na ebayu.. pa samonda prisiljen tu kupiti... getribu za devetku sam našo na puno drugih nekih žnj stranica i sve je skupo i 99% njih ne šalje za HR.. takoda mi nema druge nego tu kupovat.. a duže getribe za devetku nema na ebayu

--- Kraj citata ---

ja sam uspio nac par komada za devetku al naraku na ebay.de iste sam isto naso u ns-u sasvim slucajno kad sam jednom prilikom iso po djelove

--- Citat: Grale - 27 Ožujak, 2012, 18:11:33 ---kak znaš ako nisi naručival?  :dontknow:

--- Kraj citata ---

po tome sto sam vidio na zvonkecovim slikama koje su za razliku od vecine na ebayu slike doticnih djelova i dost bolje uslikane

zvonkec_92:
ma odlični su dijelovi.. ja nemam opče zamjerki.. :D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju