Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Luna 50 vision - totalna prerada KOMENTARI
robert:
evo opisa ;D
sinoć me gozz nazvao i rekao "ne diraj ništa imam rješenje", jest da u nikakvo rješenje nisam više vjerovao ali ok.
došao gozz danas i kaže "biaks i mali šarafciger"
ja njemu "ok, gospon doktor"
strgali smo kavez i izvadili ovaj srednji dio van, nakon toga je gozz sa biaksom urezao 2-3 dosjeda u vanjski obruč da imamo gdje zakačiti s nečim.
2 puta čekićem po štangi koju smo zaglavili u taj usječeni dosjed i ležaj je bio vani.
nakon vađenja ležajeva sam miniwashom oprao blokove i osušio fenom za skidanje boje.
onda je došlo vrjeme za tekući gablec.
gozz je primjetio da nije sve čisto kako treba i izaprali smo sve još jednom sa benzinom. ugradnja novih ležajeva i semeringa je išla brzo i bez problema isto kao i ugradnja getribe.
nakon toga smo sklopili overrange i sve ljepo montirali (nemam slika, zaboravio). deklo gore i prvo paljenje.
3alfa3:
--- Citat: robert - 07 Ožujak, 2009, 18:45:37 ---onda je došlo vrjeme za tekući gablec.
--- Kraj citata ---
Uvijek najbolji dio svakog posla ;D
--- Citat: robert - 07 Ožujak, 2009, 18:45:37 ---gozz je primjetio da nije sve čisto kako treba i izaprali smo sve...
--- Kraj citata ---
Ubuduce, ivasolom u spreju (ali ne lakirane povrsine nego samo blok), a onda isprat miniwashom
robert:
ma jasno mi je ali nisam imao pri ruci jer sam potrošio a zaboravio novi kupiti. sad uštimati fergazer, promjeniti sajlu gasa i prjenos srediti.
on ljepo prima gas ali najkasnije na full gasu počne trokirati. sad je unutra dizna 85, lerdizna 48, igla na 3. zubu. a na prjenosu je malossi žuti centralni, bjele opruge kvačila i 5 grama rolice
doc-sr150:
robi kakav ti je ono odvratni plavi dihtung getribe??? :laughing3:
robert:
--- Citat: doc-sr150 - 07 Ožujak, 2009, 19:03:00 ---robi kakav ti je ono odvratni plavi dihtung getribe??? :laughing3:
--- Kraj citata ---
ma to mi ona zvjer iz velike gorice sfušarila. bože sačuvaj, rezao brtve ko motorkom. :laughing7:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju