Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Luna 50 vision - totalna prerada KOMENTARI
Pupo:
--- Citat: robert - 05 Ožujak, 2009, 15:43:27 ---ma ne fali mi puno pa ću otić kupit onaj izvlakač i s njim skinuti. jest da je 400 kuna ali jedina mogućnost za sada.
--- Kraj citata ---
Previše para za nešto što ćeš koristiti par puta. Probaj kako god znaš ili pozajmi negdje taj izvlakač. A za 400kn kupiš novu gumu i još ti ostane za čevape.
robert:
trojica ga imaju ovdje u selu, i svi kažu samo "izvlakač nedam, dođi ovdje i ja ti izvučem ležaj. košta 150 kuna"
3alfa3:
--- Citat: robert - 05 Ožujak, 2009, 16:01:45 ---trojica ga imaju ovdje u selu, i svi kažu samo "izvlakač nedam, dođi ovdje i ja ti izvučem ležaj. košta 150 kuna"
--- Kraj citata ---
150 kuna da ti izvuku lager(e)?
Majstor koji bi uopce naplatio taj posao je gad. Druga stvar je tvoja dobra volja da mu ostavis za cugu, ali ovaj gore navedeni je gori od hitlera
robert:
--- Citat: 3alfa3 - 05 Ožujak, 2009, 16:15:15 ---150 kuna da ti izvuku lager(e)?
Majstor koji bi uopce naplatio taj posao je gad. Druga stvar je tvoja dobra volja da mu ostavis za cugu, ali ovaj gore navedeni je gori od hitlera
--- Kraj citata ---
prošao sam pola odre i išao u radione pitat. naravno da bi mu ostavio za cugu ali to njemu ni dosta. al doći će i oni po kosilicu, lojtre ili bilo što drugo. popljuj me ako ih nebudem sjekirom ganjao iz dvorišta.
2TDottore:
evo ja sam se raspitao na par mjesta i niko bas nema neku home made ideju osim naravno radapcigera kojeg nema nazalost niko kog ja znam :sad1: Ne preostaje ti nis drugo nego da horvatovim nacinom ti to iscupamo van...... :icon_biggrin:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju