Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Luna 50 vision - totalna prerada KOMENTARI
dhorvat:
I ovaj je malo sfušan. ::)
I moj BGM isto tako
Još nisam vidio novi primar a da je savrešeno napravljen :toothy11:
Makar takve sitnice ne trebaju nikoga zamarati :icon_thumright:
dino_sk:
sad bi robert s obzirom na setup koji ima na skutu trebao bit glavna manga među minarelli base setupima na forumu :drunken_smilie:
dhorvat:
--- Citat: dino_sk - 04 Ožujak, 2009, 12:35:41 ---sad bi robert s obzirom na setup koji ima na skutu trebao bit glavna manga među minarelli base setupima na forumu :drunken_smilie:
--- Kraj citata ---
Makar mi MHR replica sa Yasuni R-om zvuči više kao neki midrace, ali budući da je AC, onda neka mu bude. :icon_thumright:
BTW. Roby, kad ćemo ja i ti na jednu trku na 402? Da vidim kak je to kad me luna opere :drunken_smilie:
Serijski runneri zasad još nisu imali šanse ::)
dino_sk:
--- Citat: dhorvat - 04 Ožujak, 2009, 12:42:44 ---Makar mi MHR replica sa Yasuni R-om zvuči više kao neki midrace, ali budući da je AC, onda neka mu bude. :icon_thumright:
BTW. Roby, kad ćemo ja i ti na jednu trku na 402? Da vidim kak je to kad me luna opere :drunken_smilie:
--- Kraj citata ---
a tu je negdje na pocetku midracea,al s obzirom na ostale popratne djelove to je cistokrvni midrace :happy3:
nebi bas stavio ruku u vatru na njenu pobjedu :toothy3: :toothy3:
dhorvat:
--- Citat: dino_sk - 04 Ožujak, 2009, 12:50:17 ---a tu je negdje na pocetku midracea,al s obzirom na ostale popratne djelove to je cistokrvni midrace :happy3:
nebi bas stavio ruku u vatru na njenu pobjedu :toothy3: :toothy3:
--- Kraj citata ---
Ako uzmeš u obzir da su to pravi minarelli blokovi... :icon_scratch:
Ova mašina bi trebala ić jače od mog roxa kad je ZX gore. A sad imam serijski spuh. Ima da me napere ko nikad... ako ne onda ne valja majstor :angry7:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju