Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Luna 50 vision - totalna prerada KOMENTARI

<< < (188/278) > >>

dhorvat:

I ovaj je malo sfušan.  ::)

I moj BGM isto tako

Još nisam vidio novi primar a da je savrešeno napravljen  :toothy11:

Makar takve sitnice ne trebaju nikoga zamarati  :icon_thumright:

dino_sk:
sad bi robert s obzirom na setup koji ima na skutu trebao bit glavna manga među minarelli base setupima na forumu  :drunken_smilie:

dhorvat:

--- Citat: dino_sk - 04 Ožujak, 2009, 12:35:41 ---sad bi robert s obzirom na setup koji ima na skutu trebao bit glavna manga među minarelli base setupima na forumu  :drunken_smilie:

--- Kraj citata ---

Makar mi MHR replica sa Yasuni R-om zvuči više kao neki midrace, ali budući da je AC, onda neka mu bude.  :icon_thumright:

BTW. Roby, kad ćemo ja i ti na jednu trku na 402? Da vidim kak je to kad me luna opere  :drunken_smilie:

Serijski runneri zasad još nisu imali šanse  ::)

dino_sk:

--- Citat: dhorvat - 04 Ožujak, 2009, 12:42:44 ---Makar mi MHR replica sa Yasuni R-om zvuči više kao neki midrace, ali budući da je AC, onda neka mu bude.  :icon_thumright:

BTW. Roby, kad ćemo ja i ti na jednu trku na 402? Da vidim kak je to kad me luna opere  :drunken_smilie:

--- Kraj citata ---
a tu je negdje na pocetku midracea,al s obzirom na ostale popratne djelove to je cistokrvni midrace  :happy3:
nebi bas stavio ruku u vatru na njenu pobjedu   :toothy3: :toothy3:

dhorvat:

--- Citat: dino_sk - 04 Ožujak, 2009, 12:50:17 ---a tu je negdje na pocetku midracea,al s obzirom na ostale popratne djelove to je cistokrvni midrace  :happy3:
nebi bas stavio ruku u vatru na njenu pobjedu   :toothy3: :toothy3:

--- Kraj citata ---

Ako uzmeš u obzir da su to pravi minarelli blokovi...  :icon_scratch:

Ova mašina bi trebala ić jače od mog roxa kad je ZX gore. A sad imam serijski spuh. Ima da me napere ko nikad... ako ne onda ne valja majstor  :angry7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju