Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Luna 50 vision - totalna prerada KOMENTARI
robert:
--- Citat: seba - 13 Siječanj, 2009, 19:54:43 ---2009 :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
kakvi 2009, mislim na prvo proljeće nakon što odem u penziju :laughing11:
2TDottore:
zasto nisi na onaj popis stavio i da moras farbat plastike u rozo. :angry9:
robert:
--- Citat: 2TDottore - 13 Siječanj, 2009, 21:34:11 ---zasto nisi na onaj popis stavio i da moras farbat plastike u rozo. :angry9:
--- Kraj citata ---
sorry frende to sam fakat zaboravio, idem odmah editirati post :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright:
2TDottore:
ajde ajde.kak si tak nesto mogao zaboravit.Miha ce te zadavit. :toothy9:
robert:
CSI GETRIBA
jučer sam po prvi put u mom životu rastavio getribu i zavirio unutra. i nakon što sam saznao da mi je u blokovima AC getriba a ne LC kao što smo mislili dao sam se u potragu kod susjeda u podrumu/šupi pa sam i tu rastavio getribu koju sam naravno odmah spremio daleko od ruku mog susjeda. u oba slučaja sam skidao deklo getribe i nisam pazio redosljed onih šajbica koje su na maloj osovini sekundara,. to bi bilo sve ok i ja to nebi ni primjetio da me nije slow rider nazvao i pitao dali sam pazio na redosljed fucking šajbica. :laughing7: ja mu kažem nisam, on meni sranje nisam ni ja kod svoje mašine.
i tako sam se sa lupom dao u potragu :toothy9:
evo moog zaključka od danas i mislim jedinog mogućeg redosljeda
na ovoj slici vidiš ravnu šajbicu na kojoj se otisci poklapaju sa dosjedom na poklopcu getribe
sa truge strane vidiš na vanjskom rubu te šajbice otiske ove udubljene šajbice koji se poklapaju sa otiscima na udubljenoj strani
na izbočenoj strani šajbice vidiš otiske koji se poklapaju sa otiscima na maloj osovini sekundara
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju