Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Luna 50 vision - totalna prerada KOMENTARI

<< < (171/278) > >>

speed:

--- Citat: robert - 08 Siječanj, 2009, 22:33:00 ---evo što mi je alfa rekao u vezi lerdizne 48:
Ako je potrebno, otvori ti serafic smjese i 3-4 kruga sa ovom 48. Meni je trebalo toliko, a sada sa 50 mi je po zimi oko 2-2,5 kruga, a po ljeti 1,5-2 kruga

@ alfa: igle imaju na attacku ali dizne ne

--- Kraj citata ---
ma znam za to,nego je moja u banani dizna

3alfa3:

--- Citat: robert - 08 Siječanj, 2009, 22:33:00 ---evo što mi je alfa rekao u vezi lerdizne 48:
Ako je potrebno, otvori ti serafic smjese i 3-4 kruga sa ovom 48. Meni je trebalo toliko, a sada sa 50 mi je po zimi oko 2-2,5 kruga, a po ljeti 1,5-2 kruga
--- Kraj citata ---

To je tako zbog klipica 40 i igle W7 i ne znaci da je idealno za druge setupe karba. Cak niti na istom setupu karba.
Recimo, sa fergazerom kakav je tvoj (i moj prije) bio, imao sam ler dizu 45 i to uz siromasniji klipic (50), ali i dizu W16 koja je jako bogata.

--- Citat: robert - 08 Siječanj, 2009, 22:33:00 ---@ alfa: igle imaju na attacku ali dizne ne

--- Kraj citata ---

Znam, bas sam sad gledao

dino_sk:
jel luna proradila ??

robert:

--- Citat: dino_sk - 10 Siječanj, 2009, 19:10:24 ---jel luna proradila ??

--- Kraj citata ---
nije, trebala bi sutra proraditi

robert:
evo proradila luna, danas smo preradili m6 navoje dekla u m7, montirali termogrupu i još par sitnica!
moram ovih dana skinuti fergazer i još jednom se poigrati sa diznama i iglom! sad radi ali slabo prima gas!
nismo imali vremena za štelanje na finjaka a i smrzli smo se ko pičke tako da ću lunu parkirati u aražu i nek čeka!
ovih dana ću isprobati kako radi sa diznom 86 - 88 pa da vidim kako s njima radi! sad je dizna 90 unutra i mislim da je prevelika, igla je sad više nisam siguran na 2. ili 3. zubu!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju