Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Luna 50 vision - totalna prerada KOMENTARI
robert:
evo već duže vremena planiram kopirati setup fergazera sa alfinog skutera!
danas mi stigli prvi djelovi W7 igla - klipić 40 - lerdizna 48 (za kompletnu kopiju trebam lerdiznu 50 :sad1: )
3alfa3:
--- Citat: robert - 08 Siječanj, 2009, 21:50:01 ---evo već duže vremena planiram kopirati setup fergazera sa alfinog skutera!
--- Kraj citata ---
Samo, tvoj setup je AC, a moj LC. Bilo bi mozda uputno staviti glavnu dizu vecu par brojeva. Recimo, 90. Nec puno dici potrosnju (osim ako ne vozis iskljucivo full gasom).
A onda po potrebi malo manju stavit.
Sto se ler dize tice...
Ja imam ovu 50 koju mi je poklonio ivanm pa ti je mogu poklonit obzirom da sam nedavno nabavio novu takvu.
Problem je malo sto ju je teze zategnut kod montaze, a odpustit je jednostavno. Takvu sam ju dobio i koristio i bila je odlicna, samo ponavljam - trebat ces vidjet koji serafciger ce ti najvise pasat kod zatezanja jer joj fali komad.
E sad, ja nisam u stanju bas izlazit iz kuce ovih dana po ovim temperaturama (prehlada, bronhitis - biraj, ima toga ;D ), pa bi bilo najbolje da neko dodje po nju kod mene. Dogovorimo se preko PM-a ako ti to odgovara.
robert:
glavne dizne su najmanji problem, imam od 70 do 90 mislim sve postojeće! a šta misliš da nabavim ipak još i lerdiznu 50 ili ostaviti 48?
speed:
jel ima netko da ima iglu w7 i ler diznu 50 jos,ja trazim i nikako nac :angry7:
robert:
--- Citat: speed - 08 Siječanj, 2009, 22:21:23 ---jel ima netko da ima iglu w7 i ler diznu 50 jos,ja trazim i nikako nac :angry7:
--- Kraj citata ---
ima na sip-shopu samo ćeš čekati pola godine kao i ja moje igle, diznu i primar
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju