Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Luna 50 vision - totalna prerada KOMENTARI

<< < (168/278) > >>

neer:
jagode i cokolada... :toothy12:

RimSo:

--- Citat: hac - 05 Siječanj, 2009, 20:45:09 ---dobri stari 555 čip......taj čip je izašao negdje 1980 i neke godine kad sam se ja počeo bavit elektronikom ko klinac ...i danas je nezamjenjiv

--- Kraj citata ---

Da i ja sam preko toga sklopa pravi neki kao semafor..

robert:

--- Citat: robert - 11 Rujan, 2008, 17:53:09 ---na prednjem faru imam ove šugave žarulje koje kod mene crkavaju ko lude!

sad nema blamaže u aprilia servisima kad tražim žarulju P26s, naručio sam si 10 komada! :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---
evo da dignem ovaj stari post opet gore i javim vam rezultate testiranja ovih jeftinih žarulja!
u beta moto servisu, aprilia servisu koštaju ove žarulje između 30 i 40 kuna! ja sam ih našao u rijeci u jednom shopu tomos djelova i koštaju 12 kuna komad!
od kad sam ove ugradio ne crkava ama baš ni jedna jedina žarulja! ove hert žarulje su 100% kvalitetnije od skupljih hella žarulja koje sam do sada imao!

smedamecka:
ja sam tu u splitu platio 26kn komad i zadovoljan san , al san stvarno zaboravio ko je proizvodac...."i narancaste pozicije san stavio i stoji mu bas dobro..."

ivanm:
što se tiče klipa i izgaranja, radi se o tome da u slučaju ranijeg paljenja od onog danog iskrom svječice dolazi do detonacije a ne izgaranja a detonacija se događa pod puno jačim pritiskom i temperaturom i pošto je klip od aluminija i najskloniji pregrijavanju događa se upravo to, izgori il se deformira i zacvika..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju