Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Luna 50 vision - totalna prerada KOMENTARI
robert:
--- Citat: kiroprakticar - 24 Travanj, 2008, 20:50:56 ---...na 333 km zaustavio se životni trakt...prdnula je na rosu...
Bio je to jedan prekrasan sunčani dan i luna je isla, klizila kao nagibni vlak za split...
Na 2 kilometu te duge i prozračne zagrebačke ulice luni je "propao gas", ugasila se i utonula u san. Pokušaji reanimiranja, ako se to tako može nazvati nisu urodili plodom. Samo 24h prije obavljen je prvi servis na njoj i taman kad je "pocela disati punim plućima" došla je na naplatu onaaaa tako poznata rečenica: "j#bo te to kinesko smeće, pa kaj si to kupil"!
Toliko o mom primjerku te super cool Lune...
:'(
--- Kraj citata ---
ja do sada nisam ama baš nikakvih većih problema sa lunom imao! a sada vas moli nemojte mi spamati projekt sa tim kinezko smeće jer nije smeće nego solidan skuter! mislim da sam možda jedini koji je baš svaki dan zimi i ljeti na luni i nikad me nije izdala!
robert:
evo danas sam naručio nove gume
metzeler me 7
anton34:
Vidim, napreduje to. Sretno s projektom i, svaka čast :icon_thumright:
robert:
sad moram čak i one ručke pripasavati ;D
rješenje je da ću morati napraviti isti takav prorez na ručkama!
orginal yamaha ručke imaju ovaj prorez za prekidač trube
tako da idu bez problema na ovo:
ove moje nove ručke imaju ovaj rub i kad ga nebi imale nebi se dale iskoristiti kako treba jer idu samo do ovog prekidača i onda mi zjapi rupa između ljevog šaltera i ručke!
Boyler:
A kad planiras slozit skuter do kraja?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju