Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Luna 50 vision - totalna prerada KOMENTARI
robert:
kako i sam znaš imao sam bušnu gumu :icon_biggrin:
ako hoću skinuti zadnji kotač onda moram prije toga skinuti auspuh! ova brtva što je došla uz moj yasuni je totalno sranje! ja još pazio ali ona se skoro kompletno raspala! onda nisam jedini kojem crkavaju žarulje! ma problem je u tome što luna ima 2 prednja svjetla po 15w i ako želiš staviti nešto tipa halogenka nećeš imati dovoljno wata za oba fara! sve već iprobano :sad1:
ratz_hell:
ciljam na ovu opciju...da u jedno svjetlo ugradim h7 zarulju od 55w, i malo podignem i da mi bude kao dugo svijetlo, i da kad upalim to svjetlo da mi se gasi ovo drugo svjetlo u kojemu bi ostavio ovu balonku koja jest serijski kao kratko a i po danu nema veze uopce samo eto da sam uocljiv i da me ne zajebavaju strumfovi,dosta je i ona...tako da bi u biti kad palim to dugo svjetlo bude mozda vuklo kojih 20ak wati vise struje od standardnih...a i umjesto pozicija sam stavio ledice...tako da sam i tu nesto ustedio wata...mislim stavit malo vecu kvadraturu kabela tog svjetla i naravno osigurac, i gozz mi je spominjao da se stavi neki greotzov elemtn pa nece titrat u leru,mislim da one i zato rikavaju zbog titranja...pa da vidimo kako ce to ic...samo se bojim da ne rastopim sjenilo...imam i zato ideju...smao moram nac komad alumnijske cijevi jer se slabije grije aluminij...a preuzima dosta topline na sebe i u nju stavit zarulju, barem onaj sesiric zarulje a i dalo bi se onda stelovat visina svjetla pomocu cjevcice...sta ti mislis o tome?
robert:
ja bi rado ostavio kao što je sada! imam mogućnost da mi radi samo jedan ili oba fara!
ratz_hell:
meni su svjetla uzas...bacaju negdje u planine , a nedaju se nikako nastelovat da se malo spuste da se to moze , jos bi i razmuislio da ih ostavim, ali preglupa su...samo neznam jjos kako napracvit da mi se gase kratka kad upalim duga...to cu morat malo potrazit...
robert:
pa moguće je, dečki u beta moto imaju šemu kako spustiti svjetla da ne svjetle bogu pod nogu! na luni 2 je to već serijski rješeno!
pitaj svog servisera dali on zna kako to ide i ako nezna nazovi beta moto u sv. nedelji
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju