Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Luna 50 vision - totalna prerada KOMENTARI
dino_sk:
--- Citat: MaLi_OdvALjivAc - 31 Kolovoz, 2008, 23:52:12 ---luna je prelepa, sad na zalost malo izgrebana, procitao sve sada sto nisam, dosli ste do 37 str. a i dalje nema snimka ubrzanja!! Cccc, daj Robi, ajde i to da uradis, da vidimo kako zaista ide luna, da i mi uzivamo kolko tolko :)
--- Kraj citata ---
pitaj ga radije kak ide runner od iMotice :laughing7: :laughing7:
robert behind her :thefinger: haha sad sam se sjetio race-a :binkybaby: :headbang:
R@kija:
--- Citat: SlowRider - 31 Kolovoz, 2008, 22:02:23 ---Ma uzmes malo crnog markera sa kojim pises po cd medijima (kod mene je jos floppy 3.5" od 1.44mb) i zasaras ogrebotine :zubo:
--- Kraj citata ---
tak sam ja :laughing7:
duje87:
kralju,za cin ti places???ja mislia totalka kad san cita na susreti i putovanja,mislia da si kola spojia,a ono 5 ogrebotina,haha.
cim sidnes na skuter/motor,prihvacas rizik da ces past,a to je obicna crna boja i li metalik,nisan uspia skontat sa slike,ta boja je jeftina toliko da se mos kupat u njoj :toothy12: ,sad imas kompresor,kupi neku nelosu spricu i igraj se..nemos falit,a naljepnice se daju jeftino napravit,a tu imas brusit uru vrimena,bacit malo kita mozda,sprickita i peglaj
mrcina:
ma jebiga to ti je sinonim našeg foruma.
uloženo je puno truda i love da se taj projekt započne i završi.
ali wtf! ali taj ali se svugdje gura i nemožeš ga izgurati, sve ima svoj početak i kraj.
mislim da je ovime projekt dobio kraj.
robert:
@ dino: istina, protiv njezinog runnera sam popušio
@ mrcina: ovom projektu kraj nije ni blizu!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju