Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Luna 50 vision - totalna prerada KOMENTARI
ratz_hell:
minor setback...aje prika sreca da je samo plastika...je bi se vise zivcirao za opekotinu na nozi...malo smirglkaj i bavci piture i za mjesec dana ces i zaboravit na to...imat ces jednio dozivotno oziljak na nozi da te podjseca da neguras pod auspuh nogu...
aprilija top:
ja plastike lakiram svaka 3 mjeseca tak da mi je to vec navika upao si u sitni sljunak s prednjim kotacem i propo a centralna je zapela nista strasno nije
robert:
ma ja na opeklinu zaboravio! to mi je manji problem! ma i imao sam sreću što sam na sicu imao zavezan stativ za kameru ili fotoaparat pa je i on pomogao spasiti auspuh!
--- Citat: aprilija top - 31 Kolovoz, 2008, 21:52:45 ---ja plastike lakiram svaka 3 mjeseca tak da mi je to vec navika upao si u sitni sljunak s prednjim kotacem i propo a centralna je zapela nista strasno nije
--- Kraj citata ---
da samo što se kod lune više isplati kupiti nove plastike nego dati ove zgrebane lakirati! trebaju se skinuti naljepnice, šmirglati i kitati pa onda filer i lak! a nove bi me maske došle nekih 700 kuna! mislim na samo ove oštećene prednju, kadu i bočnu desnu!
SlowRider:
Ma uzmes malo crnog markera sa kojim pises po cd medijima (kod mene je jos floppy 3.5" od 1.44mb) i zasaras ogrebotine :zubo:
master_o_fight:
šteta ali to su samo plastike :happy3:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju