Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Luna 50 vision - totalna prerada KOMENTARI

<< < (97/278) > >>

robert:
kako stvari stoje još je jedan problem 90% riješen!
danas mi je stigao blatobran iz belišća  :icon_thumright:  vpucko :icon_thumright:

sad čekam samo još ovaj distancer što je ostao u njegovoj garaži i blatobran će pasati na šeraf!

vpucko:
hehe, poslao bih ti i to, al sam zaboravio da ide taj distancer hehehehe ipak 2 godine (ak ne i vise) sve stoji u cosku garaze hehehehehe :) ugl. sutra je vec na putu distancer ;)

PROOF:
evo ja otisel na more i pocelo se radit na luni inapisali 13 str......robi sve 5,luna je prejebena :sign188: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy:

neer:
ma daj stvarno!!! luna je predobra rijesio si ju svaka cast i sad jedna fina šojka na suvozacevo i mision i complete  :happy6:

Benjamin:
Evo dugo me nije bilo online..nisma posjecivao forum bas..u velikom sam zaostatku puno propustio..imao svakavih problema..matura..poslovi ism tak nastavak skolovanja itd..da ne duljim..

...zasao sam negdje na 15str projekta..eto napokon sam sve procitao..robi odlican projekt...luna super izgleda...moramo se nac jedan dan..eto moj ce skuter biti sutra gotov ak nebude opet nekih problmea...vec mi ga je dost kolko sam se nazivcirao...ali opet mi se vozi :D jeb..skuter je zaraza...pogotovo naturpijani...

...sve odlicno jedino mi se rucke i retrovizori nevidaju...ali o uusima se neraspravlja...nekima se i moja boja nesvida pa kaj sad...

robi cujemo se...jedna dan odnosno vikend na voznjicu neku napokon..vec sam lud od ovog auta u kojem se stalno vozim..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju