Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Luna 50 vision - totalna prerada KOMENTARI

<< < (95/278) > >>

hac:
lol kolka sirena,trebaš nešt na komprimirani zrak stavit ak hočeš da pucaju zubi babama kad ti izlete na pješačkom........ :icon_thumright:

robert:
da ali na zrak nema ništa sličnoga policijskim trubama! a ova je identična onim starim trubama iz kojak filmova!

noky007:
I robi jesi zadovoljan,jel sve onako kak si zamislio ili...?
A vidim da ce ovaj projekt jos dugo bit doradivan,tak da nikad kraja kod tebe:)!!

hac:

--- Citat: ---da ali na zrak nema ništa sličnoga policijskim trubama! a ova je identična onim starim trubama iz kojak filmova!
--- Kraj citata ---

aha,onda OK ......kojak truba je zakon,samo čekaš da prljavi clint iskoći iza čoška i krkne babu jer prelazi na NEobilježenom pješačkom prelazu

robert:

--- Citat: hac - 13 Srpanj, 2008, 20:24:54 ---aha,onda OK ......kojak truba je zakon,samo čekaš da prljavi clint iskoći iza čoška i krkne babu jer prelazi na NEobilježenom pješačkom prelazu

--- Kraj citata ---
:laughing11: :laughing11: :laughing11:
ta truba će ići na onaj daljinski!

--- Citat: noky007 - 13 Srpanj, 2008, 20:23:52 ---I robi jesi zadovoljan,jel sve onako kak si zamislio ili...?
A vidim da ce ovaj projekt jos dugo bit doradivan,tak da nikad kraja kod tebe:)!!

--- Kraj citata ---
ne da sam zadovoljan nego PREEEEEZADOVOLJAN!
mašina vuče ko mutava, radi fino!
styling je bolje ispao nego što sam mislio! mislio sam da će biti previše kroma ali kad kupim nove ručke bit će taman!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju