Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Luna 50 vision - totalna prerada KOMENTARI

<< < (10/278) > >>

hac:

--- Citat: robert - 16 Travanj, 2008, 20:23:18 ---
--- Citat: Zero Cool - 16 Travanj, 2008, 20:17:40 ---Tiš s toga napravit bolid!

--- Kraj citata ---
nadam se da hoću! sad trebam srediti prednje vile!
imam trokut i štapove od aeroxa samo fali onaj centralni štap što ide kroz ramu!
pitam se dali je on varen, prešan ili na šeraf! ako bi iščlo onda bi trokut morao pripasati na ovaj centralni stup što je na luni!

--- Kraj citata ---

zavaren je taj stup na rox vilicama,manje više na svim scoot vilicama je tak......slaže se setup lagano,dobar izbor djelova :icon_thumright:

robert:
mislim da je najbolje rješenje da napravim dvije piksne i koristim orginal most i stup od lune!
štapovi od aeroxa su 30mm promjera a luna štapovi 32mm! piksne vanjskog promjera 32mm i unutarnjeg 30mm i onda po dužini sa jedne strane presječene tako da se i one oko štapova stegnu a ne samo trokut oko piksni!
@mr.j: imali tvoj tokar vremena za to?

Mr J:

--- Citat: robert - 17 Travanj, 2008, 20:28:03 ---mislim da je najbolje rješenje da napravim dvije piksne i koristim orginal most i stup od lune!
štapovi od aeroxa su 30mm promjera a luna štapovi 32mm! piksne vanjskog promjera 32mm i unutarnjeg 30mm i onda po dužini sa jedne strane presječene tako da se i one oko štapova stegnu a ne samo trokut oko piksni!
@mr.j: imali tvoj tokar vremena za to?

--- Kraj citata ---

vjerojatno... nije ti hitno, napravi on to...  :icon_thumright:

robert:
ma ne žuri mi se! sad tako i tako moram najprije naći neki stari lajtung zadnje kočnice od aeroxa!
treba mi točna mjera, slow rider kaže nekih 2,20 ali to mi se čini predugačko!

speed:

--- Citat: robert - 17 Travanj, 2008, 21:07:51 ---ma ne žuri mi se! sad tako i tako moram najprije naći neki stari lajtung zadnje kočnice od aeroxa!
treba mi točna mjera, slow rider kaže nekih 2,20 ali to mi se čini predugačko!

--- Kraj citata ---

nije,ima i na mom skutu ga oko 2 m

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju