Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Luna 50 vision - totalna prerada KOMENTARI
Pupo:
Vidi prašine na crnoj boji. Šteta što je crna prokleta neboja :)
Stvarno majstore svaka čast, projekt je prva liga.
robert:
--- Citat: Area51 - 12 Srpanj, 2008, 22:18:52 ---Vidi prašine na crnoj boji. Šteta što je crna prokleta neboja :)
Stvarno majstore svaka čast, projekt je prva liga.
--- Kraj citata ---
hvala, nemam problema s tim da se svako zrno prašine vidi! svet bio onaj koji je stvorio krpu od micro valakana!
plastike idu sutra gore! to će biti kao božić, uskrs i rođendan u jednome! 90% mog planiranog projekta je za sada gotovo!
robert:
evo danas sam završio zadatak ovog tjedna i napravio ovu mrežicu da mi ventilator ne vuče kamenje i svakakvo ostalo smeće unutra!
poslje toga sam bio žedan i stradalo je jedno karlovačko u hladu! poslje tekućeg gableca sam odlučio presvući lunu i evo vam rezultata!
idućih dana ću skinuti ovaj ružni rep, napraviti undertail (od čega neznam ali imam par ideja), staviti led-žmigavce i još par sitnica!
Bokygs:
Sve 5 :icon_thumright: :notworthy: ,samo zar ti nemaš i nazad disk,a ja ne vidim "posudice" za ulje na volanu... :dontknow:
robert:
imam i nazad disk! aerox posudica ide bez rezanja plastike ispod iste! ni ova desna rupa mi netreba jer su čašice ispod plastike tako da se nevide!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju