Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Luna 50 vision - totalna prerada KOMENTARI

<< < (84/278) > >>

robert:
jedan od zadataka ovog tjedna je naći mrežicu sa kojom bi mogao zatvoriti rupu na plastici za hlađenje!
stavio sam oversize ventilator i morao sam onu orginalnu rešetku izrezati van jer je ventilator strugao po njoj!

ratz_hell:
stari super...nemas pojma koliko sam ja sretan sto sve radi ... mogu zamislit kako si ti tek sretan...luna je perverzija...kad stavis plastike od black editiona, kromirani dijelovi, rucke i retrovizori ce doci do izrazaja...moja preporuka ostavi rucke koje jesu ...ako hoces stavit druge ipak, javi se pa te ja rijesim ovih...gozz,slowrider,robert...svaka cast...projekt svakako vrijedan hvale...zaletite se do jadrana na pivu ja placam, svakom pun tank pive...(4.7l kod lune)...

SlowRider:

--- Citat: ratz_hell - 07 Srpanj, 2008, 18:38:53 ---stari super...nemas pojma koliko sam ja sretan sto sve radi ... mogu zamislit kako si ti tek sretan...luna je perverzija...kad stavis plastike od black editiona, kromirani dijelovi, rucke i retrovizori ce doci do izrazaja...moja preporuka ostavi rucke koje jesu ...ako hoces stavit druge ipak, javi se pa te ja rijesim ovih...gozz,slowrider,robert...svaka cast...projekt svakako vrijedan hvale...zaletite se do jadrana na pivu ja placam, svakom pun tank pive...(4.7l kod lune)...

--- Kraj citata ---

Ja cu max. iskoristiti pogodnost, tako da ce moji tankovi biti preko 100L  :laughing7:

ratz_hell:
aha ti ne vozis lunu nego cisternu...svjedno..drzim rijec ,tank pive, ko dodje s lunom, ko sa cisternom...svjedno  :toothy10:

igor.sb:
sajla poslana prije pola sata, mozda i sutra stigne

:icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju