Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Luna 50 vision - totalna prerada KOMENTARI
neer:
stvarno mi j drago sto je proradila nisam vec dosta vremena obracao pozornost na ovaj projekt.i reko danas da dodjem i iznenadim se!! predobro stari .
ratz_hell:
eeee to je to...pomak...napokon....stvarno si moga dat malo gasa na snimci da cujemo kako vristi na gasu....ovako se cuje u leru ko traktor...bas me zanima kakav je sa gasom zvuk...kako to da gozz i slow nigdje na slikama ne drze pivu u rukama...vidim samo da jedna ruka drzi pivu u ruci....zapamti nikad nemoj pit dok vozis, stani popij ko covjek pa onda vozi...bolesna je luna...morat cu vidit to... :headbang:
robert:
ja nebi bio ja kad bi sve išlo kako treba! majku mu svečevu, propišao mi lajtung zadnje kočnice i pukao šeraf za štelanje gasa na ručici!
sad ide štelanje na finjaka! nevjerujem da će ova dizna 70 biti ok kad sve sjedne na svoje mjesto a i rolice bi trebale malo teže od ovih 4,7 grama! slow kaže da bi 5,1 ili 5,5 bili idealni! momentalno se vrti previsoko! evo vam slika od današnjeg maratona!
evo preradili smo svjetla i pripasali ih da mogu birati između jednog i dva
evo jedina hrđava fleka na rami lune! to me je fakat začudilo jer sam vozio po snjegu, blatu, kiši i prašini
vpucko:
se to meni cini ili je masina nakoso malo ili ovaj drzat od registracije a.k.a. blatobran ;)
i nagurajte karb do kraja u prirubnicu hehehehehe :D
robert:
na kojoj slici vidiš taj krivi blatobran?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju