Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Luna 50 vision - totalna prerada KOMENTARI
Benjamin:
To je najpametnije...skupiti odjenom sve i sloziti a ne dio po dio...tak sam ja nekad radio ali to je vise radi love bilo jel nisam u mogucnosti ibo sve odjednom...sad kad se ima neka love i nekih prihoda je duragija situacija...isto sve kupim kaj treba mi onda slozim...
Zato mi motor i stoji vec 5mj na suhom u garazi na klocnama...ceka dok sve stigne i onda slozit i gas...
robert:
--- Citat: gun_rider - 07 Travanj, 2008, 14:01:29 ---puno priče a ja nevidin da se išta radi :icon_scratch:
--- Kraj citata ---
da ti vidiš da se ništa neradi! to bogca mi nije točno!
felge sam sa desolom obradio i čekaju lakirera! serijski blokovi, kočnice, žmigavci, auspuh idu van! ma kratko rečeno samo plastike i rama će ostati orginal luna!
blokove sam kupio od haca i otišao po njih u novu gradišku! ni ja nemam viška novca pa moram gledati gdje i kako kupiti tuning djelove!
i sad mi ti gun_rider reci jeli se to može nazvati radom ili nečim drugim!
robert:
e da i na ovome mjestu jedno veliko HVALA mr.j-u, ivanu, hacu, 3alfa3 i slow rideru bez kojih ovaj projekt nebi bio moguć!
ryder on the storm:
--- Citat: robert - 07 Travanj, 2008, 17:59:27 ---hoću, ali još nisam ništa konkretnog napravio! ovo je tek početak i moj plan!
slike će biti kad bude sve tu što mi treba i pravi radovi počnu!
--- Kraj citata ---
samo tako naprijed :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright:
ivanm:
--- Citat: 3alfa3 - 07 Travanj, 2008, 11:27:28 ---Samo kaj ga nije bilo kad sam ja kupovao pa sam uzeo karbonski i sve razmisljam kak cu ga "ogulit".
--- Kraj citata ---
da zeleni je, gadan, da je crni, još bi razmislio o trampi..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju