Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Luna 50 vision - totalna prerada KOMENTARI
robert:
a vidio sam da ne ide! ili struže ili spoji a na kraju je to isto sra..e!
nema nego čekati mina polutke od gumya!
ovaj overrange je bio i jest jedna velika greška ovog projekta!
prvo me nahebalo traženje polutki, pa onda remeni kojih nije bilo nigdje za kupiti pa sad ovo!
neer:
--- Citat: robert - 25 Lipanj, 2008, 18:47:08 ---a vidio sam da ne ide! ili struže ili spoji a na kraju je to isto sra..e!
nema nego čekati mina polutke od gumya!
ovaj overrange je bio i jest jedna velika greška ovog projekta!
prvo me nahebalo traženje polutki, pa onda remeni kojih nije bilo nigdje za kupiti pa sad ovo!
--- Kraj citata ---
i ja sam se nahebo s pripasavanjem polutki od piaggia 98 godiste (jer te jedino pasu )isto je strugalo od kuciste getribe,vrijedno je truda ali je tesko za pripasat osovina na koju idu polutke kvacila i zvono je prekratka pa sam morao produziti navoj i evo sad sve sljaka.eh da hvala hacu na svim objasnjenjima.
robert:
ma ne stružu polutke o deklo getribe nego ona ploča kvačila struže o zvono a kad se stavi distancer onda je to ok ali se kvačilo i zvono na osovini spoje i okreću! ja mislim da je ovaj ležaj sa kuglicama naknadno ugrađen i da tu nešto nije po mjeri!
vpucko:
minarelli ima 2 iglicasta kao sto je slow reko, moze bit da taj vas distancer kad ti stavis zvono i kad ga stegnes da se on malo pomakne u stvarnu i tu grebe po polutkama a ne po kvacilu ;)
robert:
15 puta probano sa orginal minarelli zvonom i malossi wingbell! 100000% grebe na zvonu ali ne grebe kad je distancer unutra nego bez njega!
kad je distancer unutra onda se kvačilo i polutke spoje na osovini i nedaju se svako za sebe okretat! ferode su ok i one ne dodiruju zvono!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju