Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Luna 50 vision - totalna prerada KOMENTARI

<< < (47/278) > >>

robert:
kupio sam lunu prije godinu dana zato što sam imao samo 7000 kuna na raspolaganju! svi govore kupi ovo kupi ono a ja kupio lunu zato što mi se design sviđa!
ovo planiranje i skupljanje djelova je trajalo više od 6 mjeseci! znam da se to ne isplati i da sam mogao jeftinije proći ali bi rezultat bio nešto što već 100 puta postoji a ovako je za sada jedinstvena luna! poštarina je od 15 do 25 eura kako gdje! na to sve plaćaš u hrvatskoj još naš pdv i još neke sitnice! a sad za tebe i sve ostale: bit će slika i filmova samo polako!

Pupo:
Novo je novo al za 7k kn si mogao naći neku polovnu pedeseticu u voznom stanju koje ti i nije toliko bitno jer gore ide sve drugo :)
Ovako pohvale za trud i želju i tnx za odgovor! Jel mi se čini il će cijena dijelova preći vrijednost skutera?

Hrga:

--- Citat: Area51 - 16 Lipanj, 2008, 10:59:29 ---Novo je novo al za 7k kn si mogao naći neku polovnu pedeseticu u voznom stanju koje ti i nije toliko bitno jer gore ide sve drugo :)
Ovako pohvale za trud i želju i tnx za odgovor! Jel mi se čini il će cijena dijelova preći vrijednost skutera?

--- Kraj citata ---

pa jel nije ljepse od neceg slabijeg napravit nesto bolje, nego kupit jace i nista radit na njemu??  :)

cvele60:

--- Citat: Hrga - 16 Lipanj, 2008, 12:19:01 ---
--- Citat: Area51 - 16 Lipanj, 2008, 10:59:29 ---Novo je novo al za 7k kn si mogao naći neku polovnu pedeseticu u voznom stanju koje ti i nije toliko bitno jer gore ide sve drugo :)

--- Kraj citata ---

pa jel nije ljepse od neceg slabijeg napravit nesto bolje, nego kupit jace i nista radit na njemu??  :)

--- Kraj citata ---
Potpis za ovo zadnje. :icon_thumright:

robert:

--- Citat: Hrga - 16 Lipanj, 2008, 12:19:01 ---pa jel nije ljepse od neceg slabijeg napravit nesto bolje, nego kupit jace i nista radit na njemu??  :)

--- Kraj citata ---
upravo to je ono što sam i želio!

@area51: cjena prerade je prešla već davno cjenu skutera!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju