Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Luna 50 vision - totalna prerada KOMENTARI

<< < (34/278) > >>

robert:
suuuuuuper, hvala ti! nemogu vjerovati da mi treba samo još jedan dio pa onda sklapanje!

SlowRider:
Racunaj da ce slaganje potrajati, tako da bi mogao u medjuvremenu nabaviti lajtung :toothy3:

robert:
jedino gdje bi moglo biti problema je oko pripasavanja kablova jer kao što si već vidio idu šalteri od aeroxa!
za mašinu imam sve ovdje! čak i set dizni za štelanje! gdje misliš da bi moglo biti problema?

SlowRider:

--- Citat: robert - 05 Lipanj, 2008, 20:32:41 ---jedino gdje bi moglo biti problema je oko pripasavanja kablova jer kao što si već vidio idu šalteri od aeroxa!
za mašinu imam sve ovdje! čak i set dizni za štelanje! gdje misliš da bi moglo biti problema?

--- Kraj citata ---

heh, onda mozes vec sada poceti slagati, trebati ce vremena jer ima dosta detalja koje treba uredno pripasati :icon_thumright:

replcnt:

--- Citat: SlowRider - 05 Lipanj, 2008, 20:21:27 ---Racunaj da ce slaganje potrajati, tako da bi mogao u medjuvremenu nabaviti lajtung :toothy3:

--- Kraj citata ---

pa da, to sam i mislio, sklopi sad a nemoj vozat dok nedobiješ lajtung, a mogo bi ga u međuvremenu nabavit

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju