Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Luna 50 vision - totalna prerada KOMENTARI
Luka 0101:
kao prvo glup si, kao drugo.. imas trazilicu tu na forumu i samo upisi rolice luna i dobit ces sve odgovore...
igor.sb:
luka netko tebe ovdje zajebava pogle mail :toothy12: :toothy12: :toothy12:
CoK:
--- Citat: qLitoRisZu - 07 Kolovoz, 2010, 15:43:41 ---Ajme majko bozja kolki su u toj temi ispitivali isto to sam kaj mi se neda traziti i ti sada seres da ja otvorim novu temu radi pitanja oko rolica koje su bolje za krajnju brzinu a i da ubrzava normalno pa ti nisi cist :dontknow: :dontknow:
--- Kraj citata ---
Koji ce ti q-rac rolice kad tak i tak skuter nece ic q-rcu
:sign020:
nema idealnih rolica za lunu da ide ustartu i da ne gubi u krajnjoj...on nemoze doc do krajnje
qLitoRisZu:
@luka samo malo bmk ipak ovjde ima ljudi koji imaju lune i koji su probavali vjerojatno stavljat rolice na lunu i sve ostalo a ne na google sta ce mi neki slagirani klinac napisat stavi takve i takve meni luna ide ko zvjer i ubrazava ko r1 jer decki koje dere voze kineze od 200 kn -.-' daj aj sada malo razmisli pls
@cok a toga sta se tice nezz dal ce ici al ono bitno mi da ne starta 30 god dosta mi je da ide sa zx 75 vise mi netreba....
Luka 0101:
i ja sam imo lunu i sad ju opet imam i dosta toga sam isporbavao pa znam... ali to je sad nebitno
stvar je u tome da ak te nekaj zanima otvoris temu a ne pisati ovdje... ja samo to govorim.. a i umeđuostalom napisao sam ti da za serijsku lunu ide 4,7 rolice
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju