Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Luna 50 vision - totalna prerada KOMENTARI
walkay:
--- Citat: enel - 11 Svibanj, 2010, 23:53:17 ---@pajo: Koliko znam i koliko sam pratio i gledao vas projekt i vi ste ubacili AC minarelli masinu?
Da li Roberte imate problema sa pregrijavanjem recimo ljeti posto je AC?
--- Kraj citata ---
Ako ces staviti base setup AC ce bit dobar!
pralas:
--- Citat: walkay - 11 Svibanj, 2010, 23:59:20 ---Ako ces staviti base setup AC ce bit dobar!
--- Kraj citata ---
potpis :icon_thumright:
sve preko base setupa,lc....
ako kupis ac masinu onda izbusi deklo da dobijes protok zraka,da ti se remen ne ugrije i onda izgubis na ubrzanju...
kad to napravis sve bi trebalo biti ok :icon_thumright:
luna500rr:
--- Citat: BoLT3K - 11 Svibanj, 2010, 21:28:39 ---Nije imao gdje staviti killer. :D
--- Kraj citata ---
Imao je mjesta za 3 kilera u luni...
AC je jednostavniji a isti q na base setupima...
--- Citat: enel - 11 Svibanj, 2010, 23:53:17 ---@pajo: Koliko znam i koliko sam pratio i gledao vas projekt i vi ste ubacili AC minarelli masinu?
Da li Roberte imate problema sa pregrijavanjem recimo ljeti posto je AC?
--- Kraj citata ---
Ja sam clanu Luna96 stavio masinu od F15 na lunu, ducati paljenje, trebas s kineske masine samo prednju sipku sto drzi blokove jer je minarelli nesto kraca, stavio sam mu termogrupu od lune i gianelli sp6, motor ide oko 80, solidno ubrzava, slegnut na pravcu nabere i 85 po cukici, cdi i bobina je serijska lunina nije bio nikakav problem spojiti, ako budes stavljao masinu s ducati paljenjem javi mi na PM slozit cu ti shemu spajanja :hello:
pajo:
--- Citat: walkay - 11 Svibanj, 2010, 23:59:20 ---Ako ces staviti base setup AC ce bit dobar!
--- Kraj citata ---
znači za mid AC ne valja zašto???
pa ni robert nema base setup
i kod mene je alu.
po meni bolje alu cilindar(slabi mid setup)radi hlađenja
nisam još nigdije vidio i čuo da je AC pregrijo????ali mislim koji nebi zakuho ili pregrijo da ga se tera pun gas neznam 100km ili više???
ivanm:
gus AC kit se oće pregrijavat po ljeti... alu teško..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju