Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Luna 50 vision - totalna prerada KOMENTARI

<< < (267/278) > >>

marko_AeRoX:

--- Citat: robert - 16 Siječanj, 2010, 20:43:20 ---još su uvjek onakve kao kad sam bio kod tebe. nemam novce za nove a nemam ni za lakiranje. nek stoje ovakve kakve jesu do na proljeće.

--- Kraj citata ---

malo polirunga i dobro je ;D

robert:

--- Citat: marko_AeRoX - 16 Siječanj, 2010, 20:54:36 ---malo polirunga i dobro je ;D

--- Kraj citata ---
ma popucalo hrpa nosača. popucala ona plastika iznad rezervara totalno. to treba sredit!

marko_AeRoX:

--- Citat: robert - 16 Siječanj, 2010, 21:03:21 ---ma popucalo hrpa nosača. popucala ona plastika iznad rezervara totalno. to treba sredit!

--- Kraj citata ---

ma to je i ocekivano... kad te nosace delaju za k**ra*...

robert:
oni nosači u koje idu šerafi su super stabilni ali za boga one kukice koje ulaze u podnicu ili koje spajaju bočne plastike sa onom iznad rezervara su teška koma. krivo ih pogledaš i već u komi.

marko_AeRoX:

--- Citat: robert - 17 Siječanj, 2010, 09:24:00 ---oni nosači u koje idu šerafi su super stabilni ali za boga one kukice koje ulaze u podnicu ili koje spajaju bočne plastike sa onom iznad rezervara su teška koma. krivo ih pogledaš i već u komi.

--- Kraj citata ---

poznato mi je... vjeruj mi... sjecam se kad sam rastavljal KM sat, nisam ju skuzil, i normalno skinem plastiku, pogledam i pukla je kopcica... ma sranje cisto. nije samo na kinezima to

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju