Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Luna 50 vision - totalna prerada KOMENTARI

<< < (259/278) > >>

dhorvat:

--- Citat: robert - 07 Siječanj, 2010, 19:28:45 ---nisam kupovao, ni mi se na 95% sigurnosti dalo kupovati.
otići ću sutra još jednom.

--- Kraj citata ---

Reko sam ti da sam 100% siguran prije nego sam poklopio slušalicu. A ti isto ne vjeruješ u 95%  :dontknow:

robert:

--- Citat: dhorvat - 07 Siječanj, 2010, 19:31:13 ---Reko sam ti da sam 100% siguran prije nego sam poklopio slušalicu. A ti isto ne vjeruješ u 95%  :dontknow:

--- Kraj citata ---
a čuj od tri različite osobe sam 3 različite šifre čuo. a što je najgore doma sam imao dimenzije! ma otići ću ovih dana još jednom i kupit šta mi treba.

BoLT3K:
@ Robert - Izgleda da si postao idol svim Lunaticima na forumu  :toothy12:
Od svih komentara u projektu, pola njih je napisano od strane doticnih clanova  :toothy9: :toothy9:

dhorvat:

--- Citat: BoLT3K - 09 Siječanj, 2010, 15:50:54 ---@ Robert - Izgleda da si postao idol svim Lunaticima na forumu  :toothy12:
Od svih komentara u projektu, pola njih je napisano od strane doticnih clanova  :toothy9: :toothy9:

--- Kraj citata ---

Bogme, dao je do znanja svima što trebaju poduzeti u vezi svojih Luna stavivši blokove od Neosa   :toothy3:

BoLT3K:

--- Citat: dhorvat - 09 Siječanj, 2010, 16:03:46 ---Bogme, dao je do znanja svima što trebaju poduzeti u vezi svojih Luna staviviši blokove od Neosa   :toothy3:

--- Kraj citata ---
Da da, Neo's je pre ruzan da bi imao blokove  :toothy12: :toothy12:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju