Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Luna 50 vision - totalna prerada KOMENTARI
robert:
ne, imam polini prirubnicu. kupio je skupa sa onim ciganluk usisom šta mi je sjebao klip.
pajo:
super si robi riješio čok i pečurku jel grmi šta ta pečurka??
kod mene airbox ne udara u ramu jedino kad stavim distancijer na mortizer zadnji pa se zaljepi za ramu a to sam riješio što sam na distancijer napravio još jednu rupu da ga npr.ne digne 4cm več 3cm i sad je ok ne dira airbox ramu a i šelna je na prirubnici airboxa tako da nemože ispasti??
kako teku radovi sa koso satovima??
Drnda:
e samo bih ti rekao da oko toga sto si izbusio za polugicu stavis nekakav okvir sa vanjske a nekakav silikon sa unutrasnje strane, jer je lako moguce da se ta rupa prosiri i nije bas lijepo vidjeti, a sa unutarnje silikonom jer on podnosi vibracije i da ucvrsti sve to skupa...
robert:
@pajo: meni je uvjek tuklo o ramu. mislim da je problem ne samo u dužini minarelli mašine nego i u položaju zadnjeg amortizera koji stoji pod drugačijim kutem nego na minarelli skuterima.
@drnda: hvala na ideji. stavit ću si neki obruč, ako ništa drugo onda radi stylinga :laughing7:
Drnda:
ma nemislim samo na stayling, znam iz prve ruke kako je meni bilo, rupa se prosirila i oda sranje nastalo... pa sam morao kemijati.. bolje odmah uraditi pa miran..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju