Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Luna 50 vision - totalna prerada KOMENTARI

<< < (254/278) > >>

Giz:

--- Citat: robert - 06 Rujan, 2009, 14:46:31 ---nije mi problem buke. mislim da se neće toliko čuti kad je stavim ispod sica.

--- Kraj citata ---

Neče se toliko derati ako ide ovo gibljivo crijevo prije. Isprobano kod mene tako da nemaš straha.  :icon_thumright:

robert:

--- Citat: Giz - 07 Rujan, 2009, 11:07:05 ---Neče se toliko derati ako ide ovo gibljivo crijevo prije. Isprobano kod mene tako da nemaš straha.  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
hvala kolega, ti si samo potvrdio ono što sam i ja mislio.

robert:
evo mali update:
smetao mi je čok onako montiran ispod amortizera na nedostupnom mjestu pa sam razmišljao kako to riješiti! u mom slučaju sam našao najidealnije mjesto i  već postojeću rupu od bivše blokade na plastici ispod sica.

oni koji su osim mene stavljali mina mašinu na kineza znaju da airbox udara uvjek o ramu i da pucaju nosači ili se airbox zguli sa fergazera!

airbox sam skinuo i planirao stavit malossi E5 vrganj pod sic al pušiona jer smeta rama i nosač mašine da bi se moglo uz pomoć ovog flextube montirat pod sic.
stavio sam vrganj na mjesto gdje je nekad davno bio rezervar ulja.

gokiSP:
jesi razmisljao da ce ti sad zrak koji ulazi u karb/cilindar bit topliji nego inace

robert:
zašto bi bio topliji nego inače?
crjevo i gljiva su nekih 3cm daleko od cilindra a i planiram neko hlađenje za svaki slučaj. mislim na mrežicu u plastiku ugradit kao što je imam na usisniku zraka za hlađenje cilindra. onda nema blage šanse da se bilo šta pregrije.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju