Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Luna 50 vision - totalna prerada KOMENTARI

<< < (246/278) > >>

vktr:

--- Citat: robert - 29 Kolovoz, 2009, 19:31:15 ---radilica je malossi rhq 12mm bolcna 1150 kuna

--- Kraj citata ---
Napokon te evo malo na forumu :o

Jesi se sad kako osigurao da ne ispadne matica ili i dalje po starom?'

robert:
malo osigurao šerafe ali ovaj polini usis je totalna banana. kad ga bolje pogledam moram priznat da je serijski usis na luni kvalitetnije napravljen.
slikat ću ga kad stigne novi usis.

ratz_hell:
ima ono kao locite ljepilo bas za te stvari kao kapne se na navoj malo i zavida matica i drzi da nebi slucajno se odvrnilo od vibracija tako je meni barem mestar objjasnio to kad mi je skidao kuplung i variomat i vracao to i stavio to neko ljepilo...

robert:
znam, to ljepilo imam i ja. al nemože bit da se usis tako lako raspada.

J.U.R.C.A:
S punim polutkama se dobije bolje punjenje cilindra prilikom hoda klipa iz gmta u dmt  jer radilica s punim polutkama zapuni prostor u karteru (smanji volumen) i manje smjese se gubi.

uz to jaca radilica ima vecu klipnjacu tj jacu(na donjem i gornjem prihvatistu) pa teze puca a u svezi s tim je i dugotrajnija.

@ robert.

zao mi je sto ti se sranje desilo!

jer bar getriba i lezaji koje smo ugradili rade kako treba?

@glede polini usisa.

nije lose kvalitete vec ocito nisi imao srece sa onim kockastim maticama. sto se mene tice ja ga osobno nebi mjenjao vec bi stavio zastitne matice u kupio te nove vijke kojima sarafic granicnik lamelica! plus loctite!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju