Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Luna 50 vision - totalna prerada KOMENTARI

<< < (237/278) > >>

2TDottore:

--- Citat: robert - 10 Lipanj, 2009, 18:31:20 ---preskupi su ti štenderi. štender + adapter za blok i ode 80-90 eura.
a sad dat napravit tako nešto mi se fakat neda. previše je to.

--- Kraj citata ---

robi stender se napravi za par kuna.......ja imam negdje nacrt jer sam ga sebi htio napravit......ak oces bumo napravili jedan MFRT stender.....  :icon_biggrin:

robert:
dogovoreno, jel ti se horvat javio za sutra? dalje na pm. :laughing7:

Pupo:
Makni centralni nogar prije nego izgubiš glavu u nekom zavoju ili grabi na cesti! A i koliko vidim, nesluži baš svrsi. Neznam kako je raspored težine sada s novom mašinom na luni no nebili trebao biti zadnji točak u zraku dok stoji na centralnom nogaru? Ovakav efekat možeš dobiti i kada parkiraš na bočnu nogaru, samo ubaciš neku daščicu. Neće biti stabilno kao na centralnoj ali efekat je skoro isti.

Inače neznam od čega je taj nogar što sad imaš, možda da probaš nabaviti orginal mina nogar koji dolazi gotovo do varijatora ispod i nije toliko izbočen na strane! Nadam se da me razumiješ o čemu ti pričam!

robert:
današnji dan je počeo super a završio je katastrofa.
dogovorili se dottore i ja da šerafamo neke stvari na luni i jednom još gorem kršu.
ja stavio novi rezervar i stopsvjetlo. stopsvjetlo mi malo čudno bilo jer je sa lune vision i na mome sam morao nosače distancirati da bi stojalo ravno.

promjenjen rezervar

promjenjen donji dio sajle gasa

dok sam se ja bavio sa tim sitnicama dottore je raskopao kramu još goru od serijske lune, hoću reć sp 180

i onda sam htio do benzinske po još koju pivu kad ono luna mrtva. struje  ima, benzina ima pa koji joj je k**ra*?
skinemo svjećicu i mokra ko čep. osušili je i kurblaj dalje, benzina već pun karter i auspuh a neće.
crkla vakum pumpica i benzin slobodnim padom u fergazer i od tamo uz pomoć kurblanja dalje.

i kraj priče je da sam nazvao starog da dođe sa prikolicom u republiku savski raj da natovarimo lunu.. :sad1:

robert:
e da i neki dan smo stavili nove ležajeve i semering u prednji kotač.
ljevi ležaj je bio ok al desni je gadno prosvirao bio.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju