Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Luna 50 vision - totalna prerada KOMENTARI
robert:
--- Citat: dhorvat - 07 Lipanj, 2009, 14:03:52 ---Ali to nije još gotovo, jel tako roby :icon_biggrin:
Fale još neki detaljčići naprijed koji će ja vjerujem isto jako uskoro gore :laughing9: :laughing9:
--- Kraj citata ---
naravno, kao na primjer semerinzi vila koje smo danas trebali zamjeniti a od tebe i dottorea ni traga. :angry7:sad opet moraš čekat do idućeg vikenda ako hoćeš semeringe jer danas više nemam vremena.
dhorvat:
--- Citat: robert - 07 Lipanj, 2009, 14:11:58 ---naravno, kao na primjer semerinzi vila koje smo danas trebali zamjeniti a od tebe i dottorea ni traga. :angry7:sad opet moraš čekat do idućeg vikenda ako hoćeš semeringe jer danas više nemam vremena.
--- Kraj citata ---
Kiša je padala kod nas :icon_scratch:
Dottore je reko da mu nije do šerafljenja danas tak da neznam... Jebiga, drugi vikend onda ko bude sreće :dontknow: Jer prek tjedna ni ja nemogu kad radim :laughing7:
2TDottore:
tak je.....danas mi se bas nis ne dela.....roby tebi mozemo sredit vilice tokom tjedna a horvatu prek vikenda.....
robert:
može i tako. ostavim mu ulja za filanje vila i semeringa 2 pa nek servisira kad ima vremena.
doritos:
robi koji si ti lom...ove trube, strasno :laughing6: moram to vidjeti...hehehe
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju