Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Luna 50 vision - totalna prerada KOMENTARI

<< < (228/278) > >>

robert:

--- Citat: dhorvat - 05 Lipanj, 2009, 16:29:26 ---Tvoj runner nije ni približno išo ko kak će njegova luna ići sad kad se uštela. Replica i Yasuni R + OR  :icon_biggrin: A troši malo više  :icon_tongue:

--- Kraj citata ---
sa 5,5 sam čist zadovoljan. aa nema đžabe ni kod stare babe te isto tako brzine bez potrošnje.
sa brzinom sam zadovoljan al start i ubrzanje mora bolje bit po svaku cjenu.
sad odo organizirati aparat za varenje da mogu sredit centralnu nogaru. ;D

robert:
evo išao sam se malo igrat u garažu sa ovim daljinskim i trubama.
ova velika je malo glasnija od male ali me nemojte pitati zašto su naši seoski vatrogasci od jednom potrčali prema vatrogasnom domu :toothy10:
susjed mi je jebao sve po spisku kad sam obe trube priključio i istovremeno upalio.
sad je odluka definitivno pala da crna mala truba ide definitivno na skuter a za veliku moram nać još odgovarajuće mjesto.

SOUNDCHECK sutra kad se maknem iz sela :laughing11:

Marekvz1:
isus ti pa kaj buš napravil s te lunice? :toothy9:

dino_sk:

--- Citat: dhorvat - 05 Lipanj, 2009, 16:29:26 ---Tvoj runner nije ni približno išo ko kak će njegova luna ići sad kad se uštela. Replica i Yasuni R + OR  :icon_biggrin: A troši malo više  :icon_tongue:

--- Kraj citata ---
::) ti uspoređujes 50ccm gus i 70ccm i to replicu sa svim popratnim djelovima  :laughing3: :laughing3: al cuj ja znam da iz onog mog cilindra nije se moglo vise izvuc s onim setupom sto sam imao (spuh , multivar) i sa onih 95km/h po gps-u na ravnom ja sam prezadovoljan jer toliko nekima ni s kitom neide, i da potrosnja mi je bila oko 4l malo nesto sitno ispod kad je bio ustelan, pitaj kolegu majica koji se i dan danas nemoze nacudit kak je tako malo trosio a tako dobro isao  :)
no necemo dalje u off  ;D 

roby daj video da cujem kak to krešti  :frajer: :frajer: :headbang:

Pupo:
Baš imaš fetiš na te trube, fali ti još rotirka i možeš glumit varogasce, policiju, hitnu...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju