Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Luna 50 vision - totalna prerada KOMENTARI
robert:
a to znam i ja da su rabljeni u dobrom stanju oko 200-250 kuna.
a ti si još i napisao da si kupio NOVE namotaje i magnet. i ja imam sada namotaje i magnet koje ću stavit gore.
dhorvat:
--- Citat: robert - 02 Svibanj, 2009, 14:33:21 ---a čuj nemam 1000 kuna viška za nove namotaje i magnet. imam rabljene u dosta dobrom stanju i oni će ići gore.
danas sam kupio nove svjećice i lulicu ali nigdje u zagrebu nisam našao kabal za svjećicu.
evo već su skoro 3 godine prošle od kako sam se vratio u hrvatsku i ja se na ovaj naš sistem nikako naviknuti nemogu. navikao sam se da i u najmanjim mjestima i selima možeš sve kupiti što ti treba a ovdje moram pretražiti cijeli grad da bi našao jedan kabal i ništa.
--- Kraj citata ---
Tako sam i ja lutao po Zagrebu i muku mučio da dođem do nekih djelova, tražio sam nekoga ko bi jeftino brusio cilindar na specijalu i jeftino nabavio klip i karike i na kraju završio u Moto Musil-u u Kobiliću kraj Velike Gorice. Pitao me Musil da od kuda sam kad nigdje nemogu nać jeftino te djelove. A ja njemu iz Samobora! On se nasmije i kaže: "Imam jednog jako dobrog prijatelja Ivicu Jakopeca u Samoboru koji ima skoro isto sve ko ja, a inače sređuje cross i ATV-ove za trke". Frajer živi dvije i pol minute od mene ako mi se semafori poklope :laughing9: :laughing9:
Tak da kod njega možeš naručiti kaj god hoćeš iz italije i dobiješ to po cijeni koja je u italiji :icon_thumright: Ja kod njega uzeo Trophyija koji još dan danas ide ko mutav, znaš i sam :laughing7:
I karike samo kod njega uzeo. On ide u petak u Italiju, s tim da naručuje najkasnije do srijede navečer. Tako sam i napravio, u srijedu sam mu rekao, on je provjerio sa talijanima i došo mi kit za 2 dana :o :o :o
toma17:
super projekt samo tako nastavi
robert:
ŠOK
evo danas sam složio minarelli cdi i bobinu gore.
razlika je nebo i zemlja. nemogu vjerovat koja razlika u ubrzanju, krajnjoj i primanju gasa.
sad još pošteno prjenos poštelati i amen.
evo stara serijska bobina i cdi
minarelli bobina i cdi
skinuo sam nepotrebni kabel anlasera
e sad sljedi ŠOK, to je trebalo snimati. pobjesnjela luna digla na zadnji i odletjela u vinovu lozu i maline.
gozz kaže daj je kresni, da probamo. ja mu kažem čekaj da obučem papuče. on meni viče onda ću ja.
upali on lunu kad ono zaštekala sajla gasa u fergazeru i ode luna na zadji i zakači blatobranom prednjim o žice u metar i pol visine.
rasjeklo blatobran kao sir
i zgrebalo vile sastrane
Nikon:
aaaaaaaaaaaa jebes blatobran.... ko ce sad vile prepiturat opet aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :BangHead: :BangHead: :BangHead: :BangHead:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju