Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Luna 50 vision - totalna prerada KOMENTARI
SlowRider:
Nasli smo problem trokiranja pri punom gasu...skut je malo teze palio i nakon jedne probne voznje vise nije htio upaliti... pokusali smo sa drugom svijecicom, nakon mozda 2 pokusaja kurblanja puklo je iz auspuha, kao da je netko ubacio petardu. Pocelo se dimiti iz airboxa ???... skuter je jedva i tesko palio, samo nesto malo u leru je radio, ali na bilo kakav pokusaj gasa se trenutno gasio... odlucim provjeriti usisne lamelice posto je izlazio dim iz usisa i frge
otvorim i imam sto za vidjeti:
pukla jedna usisna lamelica, druga je u odlicnom stanju. Ova sto je pukla i zavrsila u prirubnici jako se zaglavila....
stavili nove i sve 5, skut pali kao mina. Nema vise trokiranja pri punom gasu, frgic je rijesen, za prijenos trebaju teze rolice.
robert:
da i ja sam sad montirao nosač tablice gore i stavio akumuljator na punjenje do sutra.
Clip:
moram priznati da sam tek sad procitao od pocetka do kraja i moram ti rec svaka cast! :headbang:
ovo je najjaca luna koju sam vidio do sad... imam i ja u planu svoju sredit.. sad sam vidio od tebe sta se sve od lune moze.... :glasses2: .. volio bi to tvoje cudo u zivo vidjet!!!!...
vpucko:
jebes mi sve al tebi zadnji tocak visi u stranu!
Clip:
--- Citat: vpucko - 08 Ožujak, 2009, 20:22:19 ---jebes mi sve al tebi zadnji tocak visi u stranu!
--- Kraj citata ---
bas i ja to gledam al reko valjda se to samo meni cinilo... ocito nisam jedini koji je to primjetio....
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju