Tehnički kutak > Tuning skutera
rolice
YamahaAerox46:
Da li su dobre rolice 4.5 g ? u pocetku sam mislio uzeti zx-a ali shvatio sam da je preskup a skoro iste perfomanse daje kao i tt , pa uzimam tt-a . Koliko bi mi isao aerox sa 4.5 rolicama, i blokadom na variomatu i naravno druge oprugice? Sve je serijsko samo imam centralni malossi.
danc00:
Trebal si uzet ZX-a, probaj sa 4.5gr rolicama pa vidi kak ide. Vjerojatno buš trebal oko 4gr rolice i tvrđu centralnu oprugu kao i opruge kvačila, ubiti ne vjerojatno nego sigurno.
ZX je bolji, tj ZX-R je puno bolji izbor...nebuš propal za 200kn
YamahaAerox46:
glupo mi je baciti toliko novca samo zbog 0.1 kws. A i nervira me zvuk kod zx, prdi nenormalno, a imam zuti centralni malossi
Jet Force C-tech:
--- Citat: YamahaAerox46 - 11 Veljača, 2012, 21:11:02 ---Da li su dobre rolice 4.5 g ? u pocetku sam mislio uzeti zx-a ali shvatio sam da je preskup a skoro iste perfomanse daje kao i tt , pa uzimam tt-a . Koliko bi mi isao aerox sa 4.5 rolicama, i blokadom na variomatu i naravno druge oprugice? Sve je serijsko samo imam centralni malossi.
--- Kraj citata ---
ice ti isto dok ne skines nju !
danc00:
--- Citat: YamahaAerox46 - 11 Veljača, 2012, 21:20:56 ---glupo mi je baciti toliko novca samo zbog 0.1 kws. A i nervira me zvuk kod zx, prdi nenormalno, a imam zuti centralni malossi
--- Kraj citata ---
ZX-R je nekaj drugo, to govorim ak kupuješ novo...za rabljeno ne znam po koliko kupuješ....
ZX-R ima pravi zvuk, malo dublji i ljepši od ZX-a, TT je tak tak! Jači je ZX-R dosta od TT-a, pogotovo ak kasnije kupiš neki kit.
Žuta je ok, onda smao malo tvrđe federe kvačila.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju