Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
NRG mc3 - 2013. summer edition
ive_91:
zanimljivo i po meni korisno..
3alfa3:
--- Citat: Ceki21 - 19 Srpanj, 2009, 09:58:49 ---a cemu treci lezaj na getribi ?
nekome nema potrebe, ali kad pogledas kolka je sila na tom kraku dok se remen penje i tak i da skoro uvijek se pojebe ovaj dosjed onda je to po meni dobro ;)
--- Kraj citata ---
Na getribi nema 3 lezaja. Samo je jedan u deklu getribe, a drugi na deklu prijenosa
Ceki21:
--- Citat: 3alfa3 - 19 Srpanj, 2009, 23:05:54 ---Na getribi nema 3 lezaja. Samo je jedan u deklu getribe, a drugi na deklu prijenosa
--- Kraj citata ---
ma znam, ali sam pod 3. lezaj mislil na dosjed u bloku
junior:
ej....
rekao si da su ti svijetla slaba ko meni...
ja sam szavio h7 unutra...bila je akcija u lidlu pa sam isprobao....i mogu ti reci da stvarno bolje svijetli....
vozim se po mjestima gdje nema rasvjete i mogu vozit bez problema.....
ivanm:
--- Citat: 3alfa3 - 18 Srpanj, 2009, 16:30:08 ---Ovo je moja BGM EVO koja je vec skoro godinu dana u ormaru i ceka svoj red jednog dana....
--- Kraj citata ---
zna tu puknut radilica, viđao sam to, odmah do semeringa, tu je jaka sila naprezanja mora biti vrlo kvalitetan materijal, a vidiš kako je stanjena tu za razliku od malossi?
još me nešto smeta kod nekih radilica što nemaju pune zupce po cijeloj duljini osovine di ide variomat, neg samo djelomično..
npr serijska ima polovične zube di ide kalota??
malossi ima cijelom dužinom kako treba..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju