Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
NRG mc3 - 2013. summer edition
SlowRider:
--- Citat: Ceki21 - 18 Srpanj, 2009, 15:58:32 ---napisal je alfa u jednom postu da ta bgm evo je po izradi cak i bolja od malossi rhq
posaljem slike kad sve sastavim
--- Kraj citata ---
vidio sam bgm i izgleda dobro, ali nisam vidio S6 radilicu, onda je ona vjerojatno drukcijeg izgleda.
3alfa3:
Ovo je moja BGM EVO koja je vec skoro godinu dana u ormaru i ceka svoj red jednog dana....
Desno je Malossi radilica koja je deblja bas na tom mjestu gdje ti je puklo, ali to ne znaci da je BGM preslaba na tom dijelu (jednostavno je bila greska na tvojoj Stage6). Jedino sto tu dodje zupcanik vodene pumpe kojeg jedino drzi pritisak matice variomata, a ne zupci radilice. Ne svidja mi se to, ali nebi smjelo bit problema.
Klipnjaca joj je fino spolirana i lezaj joj je kvalitetan
Ceki21:
Evo konacno gotovo, masina sastavljena, upaljena sve radi sve 5 ;)
Najveca novost je taj treci lager radilice u bloku
Ko i obicno, svako dobro ima i svoju zrtvu, a to je ovaj put platila kurbla
No, po meni je veca dobit ovo, nego kaj sam izgubil kurblu, no svako ima pravo na svoje misljenje
Stage6 radilica
Ležaj u bloku
i na osovini
Matica sa osovinom koja ide u ležaj ( sa kredom je zacrtano da se vidi do kud sjeda u ležaj )
Ovak to izgleda u kompletu ( skinul sam onu "zvijezdu" da vidim, jer dok je ona gore nist ne vidim )
lunic:
Da ti nije ovaj treci lezaj kriv za puknuce radilice? Mozda ju opterecuje na izvijanje kad se zagrije ili mozda nije 100% u centru pa ju lagano savija u jednu stranu...malo na malo pukne jer nije toliko elasticna.
(to je samo misljenje, ne zelim pokrenut offtopic)
Tonci:
--- Citat: Ceki21 - 18 Srpanj, 2009, 19:59:50 ---Evo konacno gotovo, masina sastavljena, upaljena sve radi sve 5 ;)
Najveca novost je taj treci lager radilice u bloku
Ko i obicno, svako dobro ima i svoju zrtvu, a to je ovaj put platila kurbla
No, po meni je veca dobit ovo, nego kaj sam izgubil kurblu, no svako ima pravo na svoje misljenje
Stage6 radilica
Ležaj u bloku
i na osovini
Matica sa osovinom koja ide u ležaj ( sa kredom je zacrtano da se vidi do kud sjeda u ležaj )
Ovak to izgleda u kompletu ( skinul sam onu "zvijezdu" da vidim, jer dok je ona gore nist ne vidim )
--- Kraj citata ---
Švenda pa ti samo nekaj kemijaš :D nadam se da budes i meni jednog dana slozil moju gilericu :)
Pozdravi mi šefa i reci mu da dolazim dok još napravim 100km :)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju